Jump to content

nikkopikko

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

nikkopikko's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. blir litt forvirra av alle disse tolkningene. kan noen svare meg JA eller NEI på følgende spøsmål? Jeg har flere pistoler fra før av. kan jeg låne en pistol av en kompis for og skyte fks, en kunkurranse?
  2. Hvordan problemer da? Har stått på skytebanen med 30 andre medsoldater helt siden kongen kjøpte børsene, aldri hatt/sett/hørt om noen problemer. Derfor er jeg veldig nysjerrig når folk sier at de har hatt problemer.
  3. Mer rekyl og kortere liv? Er du gal? Du kan umulig ha prøvd 416. Jeg inviterer deg til og komme hit og prøve den. Jeg holder til i slemmestad pm hvis du er interresert. Er det lett og få tak i magasiner til disse kitene?
  4. Nå blir jeg veldig forvirra, for det første så er sikkert dette veldig omdiskutert i andre tråder så får beklage det på forhond. Men kan du ikke fortelle meg hvorfor? Jeg har skutt mye med både ar og 416 så er meget kjent med begge to. Derfor er jeg meget interresert i litt mer utdypende svar hvorfor 416 er så dårlig. Hvis noen andre her har prøvd dette 22lr kuttet må dere si ifra
  5. ikke for og kritisere deg ellerno men er bare nysjerrig. hvilke konsekvesner får dette for funksjonalitet, presisjon evt andre ting? våpenet er jo helt topp! super presisjon!
  6. vet det, lurte bare på hva du mente med ødelagt:)? men har jeg forstått det riktig er dette kittet rekyloperert og ikke gassoperert? hvis den er rekyloperert vil det ikke komme noe gass inn til stempelet da fjæra som holder igjen stempelet er ganske kraftig.
  7. mulig jeg er dum men skjønte ikke helt hva du mente. kan du formulere det en gang til?
  8. var det jeg tenkte på, er kanskje ikke så lurt og blåse ut 3000 skudd på en dag. kanskje greit og putte i en 223 en gang i mellom
  9. Sikkert kjempegreit og få tak i vegvesen etter 15:30
  10. Noen som vet om denne fungerer i 416?
  11. Min slutta og spise et par ganger når han var ca et år. Jeg fikk jo helt sjokk første gang, er jo helt galskap at en labrador ikke spiser. Dyrlegen sa det var fordi han hadde fått i seg noe annent rart, pinner sokker og alt mulig rart dem putter i kjeften så fort man snur seg.
  12. Hvor bestilte du boltstopperen+div?
×
×
  • Create New...