Jump to content

mekkern

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

mekkern's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Det skal finnes et skjema som skal sendes politiet for godkjenning av innendørsbane? Skal prøve å få godkjent en bane for skyting med haggle og rifle i pistolkaliber. Noen som har kjennskap til slike skjemaer?
  2. mekkern

    NORINCO 1897

    Nå er Norincoen bestil,så hvis det er flere som vil hive seg på bestillingen så ring "Bandit" hos sarpsborg våpen. Han sender bestillingen først på desember.
  3. mekkern

    Ruger GP 100

    Har en GP100 og det er vel det beste kjøpet jeg har gjort. Et helt supert våpen, og det smeller hver gang. Aner ikke hvor mange skudd som er gått gjennom løpet men det er ikke få. Har hatt den i 6 år. Ikke noe å spekulere på, løp og kjøp.
  4. OK.Du om dine meninger. Men jeg HAR en norinco og har brukt den mye og er kjempefornøyd. Hvorfor er det så om å gjøre å file / modifisere et våpen? Bruk det slik det er laget. Jeg er amerikafrelst så det holder men kjøper ikke en colt bare derfor. Si hva du/dere vil, men norinco 1911 er og blir et kjempevåpen. Virker hver gang.
  5. Den er nok solgt ja, til en kompis av meg.Når du kommer over noe slikt er det bare å kjøpe.Det er skutt maks 10 skudd med våpnet. Og hva slags problem snakker du om når det står "made in china" på den? Lider du av fordommer eller?
  6. mekkern

    NORINCO 1897

    Takk for svaret.
  7. mekkern

    NORINCO 1897

    Er det noen her inne som vet hvem som importerer norinco pumpehaggler?
  8. Tar jeg ikke feil så har jaktdepotet ferdige skudd ganske rimelige.
  9. Ingen problemer med å skaffe kuler til 50 kaliber. Trond Alvestad, og Clarry Haglund på Hamar. Bare å ringe å bestille.
  10. Da vil jeg meddele at etter en telefonsamtale med nevnte butikk, er alt i skjønneste orden og dere er tilgitt. Alle kan gjøre feil/glemme saker og ting når det er hektisk. Men etter en real samtale på telefonen så ser det ut til at det blir handel igjen mellom nevnte butikk og Viking pk. i Trondheim. Det er bestandig greit å rense luften litt når det trengs, og alt blir så mye lettere etterpå.
  11. Det er flere som har dårlig erfaring med nevnte butikk. Vi er en skyteklubb i Trondheim som fortsatt venter på en sending med 9mm skudd som skulle vært her rett etter ferien. Har purret men vi har nå bare "glemt" hele saken. Ting ligger ute på på nettbutikken som lagervare, men er ikke på lager alikevell. Har bestilt varen flere ganger og den ligger der fortsatt "som lagervare". Sjerpings.
  12. Da vet vi at det drives forskjellsbehandling rundt omkring.
  13. Har vi ikke nok forbud og påbud rundt oss i hverdagen. Så for all del ikke sitt bare og finn opp slikt. Har vi det ikke morsomt på feltskytingene da? Alle våpnene blir jo sjekket etter skyting, og hva er da problemet med å bære det med seg til neste standplass? Det neste blir vel trillevogn med våpenskap, FG godkjent.
  14. mekkern

    Lommepistol

    Hvor mye skal du ha for manualen til jenningsen da?
×
×
  • Create New...