Jump to content

Halgrim

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Halgrim's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Kjempeflott! Jeg kan prøve å få tatt noen bilder for å vise hva jeg mener..
  2. Presisjonen virker til å være upåklagelig! Kan godt hende det skal være litt glis i bunnen av kontaktflaten, hadde derfor vært greit å se hvordan det ser ut hos andre
  3. Mange som har brukt denne en stund nå? Synes selv den er veldig god å skyte med, men er litt usikker på om jeg skal bytte tilbake til original Tikka T3x Lite stokk til jakten pga vekten. Kan noen som har montert T3 i GRS Berserk legge ut bilder som viser hvordan kontakten mellom kasse og stokk er? Syns at det er litt for stort glis i bakkant på min og lurer på om det skal være slik. (enden av kassen under sluttstykket har glis ned mot stokken) Halgrim
  4. Her er forresten testen. http://www.minox.com/fileadmin/media/te ... 016_NO.pdf
  5. Kan ikke skjønne hvorfor t3x skulle ha dårligere presisjon enn t3?
  6. Tikka t3x SS 6,5x55 sw montert i GRS Berserk stokk. Hausken JD184 lyddemper, Decoy bipod fra G-max. Optilock montasje, Zeiss Conquest 3-9x50 kikkert (ca 4 år gammel fra USA, må muligens oppgraderes på sikt) Kapping av løp og gjenging utført av Børsemaker Wear. For å montere Berserk stokk måtte det pusses litt hvor bunnmetall skulle sitte, alt for trangt, noe som førte til at magasinlås gikk treigt og ikke returnerte på fjær. Demonterte også magasinlås på bunnmetall og gjorde klossen litt smalere så den gikk lett selv om bunnmetallet satt trangt. Måtte slipe av ca 1 mm av bakerste festeskrue til stokken for at bolt ikke skulle ta borti enden av skruen (som stakk litt opp) under lading . Begge skruene strammet til 3,8 nm. Spent på å få testet den!
  7. Fant ut grunnen til at sluttstykket gikk tregt, det var som noen har nevnt pga. Bakerste skru som er en mm for lang og stikker opp i sporet til sluttstykket..
  8. Lurer på hvordan stokken sitter hos dere andre som har montert denne på Tikka t3 / t3x? Har selv en T3x LITE Stainless, og syns ikke det virker som låsekassa kommer helt på plass i bakkant.
  9. Hei! Har noen tips til montering av berserk stokk på tikka t3x? Bunn metallet (i plast) har en tapp bak avtrekker på t3x, ingen hull for den i berserk kolbe. Fjernet tappen, men når bunn metall er presset på plass i stokken, henger magasinlås seg i åpen posisjon, så magasinet ikke klikker i lås. Må pirke låsen på plass når magasinet settes inn. Kan virke som bunn metall klemmes sammen så magasinlåsen går treigt, eller at den tar oppi stokken. Noen som har tips?
×
×
  • Create New...