Jump to content

Jimmy

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har scoutguard 550 som har fungert fint med chess simkort. Det har vert ute av funksjon siden ca. nyttår og når jeg tar det i bruk på nytt nå vil det ikke sende bilder. Kan dette ha noe med at netcom har skiftet navn til telia? chess bruker telia/netcom nett. Andre med chess som har hatt dette problemet? evt. er det fint om noen som har et fungerende mms-oppsett for chess kan publisere dette:-)
 2. Jimmy

  Zeiss sin Lotutec

  Venter i spenning på litt flere erfaringer med nanolotusen....... Har dere fått testet i felten nå, og kanskje også i litt ruskevær?
 3. Jimmy

  Zeiss sin Lotutec

  Dette såg litt interessant ut ja. Men er det antidugg eller glassforseglingen du har erfaring med(kanskje begge....)? Har diverse kikkerter som dugger i ny og ne, og som gjerne skulle hatt seg en behandling før høsten starter for alvor:-)
 4. Legg ved ein link til mange reportasjar frå toppturar i sunnmørsalpane http://www.hjorundfjord.no/?komponent=s ... isk_id=143
 5. Jimmy

  Kjøttpriser

  En liten link - bare for sammenligning..... http://www.loitenhjorteoppdrett.no/produkter.html
 6. Flott! Da får jeg stikke over til en kompis en kveld å kjøre en runde eller to i trommelen hans...(ja, hylsene altså....)
 7. Hei, prøver igjen jeg:-) (Har vel slengt ut dette spørsmålet litt tidl. i tråden uten særlig respons....) Det jeg lurer på er erfaringer fra det indre, felles, jaktområdet i Snøhetta. Er dette et område som kun er aktuelt ved trekk, eller tilsier erfaringer at der ofte står dyr nesten uavhengig av vær og vind? Er også ute etter å jakte litt bort fra "allfarveg", hvordan er jegertrykket der inne? Jeg har aldri vært i "kjærneområdet" før, så litt meninger fra andre hadde vært fint:-) Er det forresten noen som vet ca. gangtid fra Snøheim til Åmotdalshytta for en middels trent krop
 8. Har et lite spørsmål ang. temaet? Jeg er ingen guru på metall og legeringer, derfor håper jeg noen her kan hjelpe meg og gi meg et godt svar:-) Har en ammoboks med tomhylser som har stått et års tid. Hylsene var uheldigvis fulle i blå korrosjon rundt halsen(ikke rust). Dette har jeg ikke sett på mine hylser før, annet enn på gammel ammunisjon, og da rundt tennhette. Det jeg lurer på er om dette er vrakgods, eller er det mulig å bruke desse hylsene til videre lading? Håper det er mulig å fjerne denne "eiren"(som ser litt ut som kommer fra et gammelt batteri) selv om jeg ikke har tilgang på
 9. Hei. Har tidligere jaktet både på Dalsida øst og på Dovre. Nå har jeg vært så heldig å få meg et kort der jeg kan jakte på Oppdal sit område i Snøhetta. Har en kamerat som har fått kort på Dalsida Ø. Så i år tenkte vi å jakte i lag, i alle fall første dagene... Men, har aldri vært på jakt i det indre, felles jaktområdet før. Dit må vi for å jakte sammen. Er det noen som har erfaringer der inne, spesielt tidlig i jakten? Det er simle og kalv vi har kort på.
 10. Lurer på om noen har gode tips og råd(oppskrifter) når det gjelder graving av viltkjøtt(fileter). Liker å utforske innenfor matveien, men på dette området er jeg uten erfaring. Har smakt gravet kjøtt noen ganger, og må si at dette passer min gane godt. Nå vil jeg derimot prøve selv, men før jeg setter i gang hadde det vært fint med noen gode innspill fra folk som har gjort dette før. Er det virkelig så enkelt som dette: http://www.matprat.no/artikkel.aspx?artid=11097 Kom gjerne med oppskrifter på graving av fugl også, helst rypebryst.
×
×
 • Create New...