Jump to content

Fattern

Members
 • Content Count

  302
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skal se om jeg får lasta opp en av de første dagene. 😉
 2. Jeg har sikkert nye bolter liggende.
 3. Fattern

  Resound Jeger

  Hørselslabben er de som produserer disse i dag. Ring Frode, på tlf 40467882.
 4. Mange flotte bildet, og uhyre gjevn avstemming!!!! Gå inn og stem nå!!
 5. I disse konkurransene er det mange flotte bilder, men det er noe jeg lurer på. Når dere stemmer, ser dere da etter hvilket bilde som passer best/illustrerer best det valgte tema? eller stemmer dere på det bildet dere synes er penest? Jeg blir av og til litt forundret over hvilke bilder som vinner/får stemmer noen ganger.... er dette bare meg, eller er det flere som sitter med samme inntrykk?
 6. Flott og inspirerende tråd. Et spørsmål: Kan nysanket never tørkes i stekovn/micro for å påskynde prosessen, eller vil det ødelegge den?
 7. enda tid igjen for innlevering av bilder folkens
 8. Man kan alltids diskutere hva som er riktig etterbehandling av et bilde. Som det sies av andre her, så gjør mange av dagens kompaktkamera omtrent det samme som mange kan gjøre i et bildebehandlingsprogram. HDR-bildene som har kommet inn til konkurransen, oppfatter jeg som brutale og overarbeidet. Om dette skyldes fotografens etterbehandling eller utstyrets behandlig av motivet gjennom å legge sammen flere eksponeringer sammen til ett motiv skal jeg la være usagt. Men det er klart at et kamera til 500,- og et til 50000,-, vil gi fotografen litt forskjellige alternativer til eksponering. Men, og her kommer et stort og viktig men...... MOTIVET ER DET FOTOGRAFEN SOM VELGER, det kan ikke kamera gjøre noe med.
 9. Vil det være mulig å påskynde denne tørkeprosessen gjennom bruk av stekeovn?
 10. Fattern

  Kniv 2013

  Takk for hjelpen. Dette var virkelig flotte instruktive og inspirerende tråder Haretex.
 11. Er jo ikke uenig med deg, jeg ser heller ikke hva den har med vær å gjøre. Legger jeg godviljen til, så må det være en tanke mellom dekk og snø som gjorde at innsenderen har levert bildet.
 12. Fattern

  Kniv 2013

  Flott, takk for tipsene. Når jeg la den ut i denne tråden, så var det vel mere fordi jeg oppfattet den som en samletråd, "Kniv 2013". Nå er det jo flere tråder som omhandler kniv, og kanskje skulle det vært en samletråd for alle knivene. Det hadde vært greit å lete i og gir en bedre oversikt for oss som vil komme i gang med en flott hobby. Kanskje kunne det ha vært en "oppskrift" med retningslinjer mellom blad/skaft. Dimensjoner som høyde/bredde osv. selv om det ligger mye synsing i hver enkelt kniv.
 13. Fattern

  Kniv 2013

  Hei, da er jeg i gang med min andre kniv. (den første ble laget for over 10 år siden ) Dette er tenkt som en brukskniv. Bladet skal felles lengere inn i skaftet og vinkelen ved bladet tror jeg må endres til lik slipekant eller kappes vinkelrett på bladet. Bør jeg runde av kanten inn mot bladet, eller beholde et rett kutt, omtrent slik den er nå? "Bakkappa" har jeg vurdert å lage linseformet. Jeg vil gjerne ha noen innspill på form/fasong. https://www.dropbox.com/s/5q6oyfsanl1p435/DSC_6865.JPG" target="_blank https://www.dropbox.com/s/w7gqykdr8oostyk/DSC_6864.JPG" target="_blank https://www.dropbox.com/s/qtmlqtoj4r9oulb/DSC_6863.JPG" target="_blank
 14. Husk at vær kan også bestå av solskinnsdager og vakre solnedganger, badeliv og blå himmel. Eller også naboens avelsdyr Så finn fram ditt beste værmotiv og delta i konkurransen.
×
×
 • Create New...