Jump to content

Fattern

Members
 • Content Count

  303
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg kan sikkert ha om det er den samme som er på de tyske mauserne. Har flere kasser med ubrukte orginaldeler.
 2. Skal se om jeg får lasta opp en av de første dagene. 😉
 3. Jeg har sikkert nye bolter liggende.
 4. Flott og inspirerende tråd. Et spørsmål: Kan nysanket never tørkes i stekovn/micro for å påskynde prosessen, eller vil det ødelegge den?
 5. Vil det være mulig å påskynde denne tørkeprosessen gjennom bruk av stekeovn?
 6. Den lydtesten ga bilder i mitt hode.... Sitter du i sofaen og hu ber deg gå ut med søpla, med varierende volum???? eller er det snakk om enda mere seriøse tester?
 7. Jeg har en god del ubrukte orginaldeler til mauser om noen trenger.
 8. Da er bildene i denne tråden oppdatert. beklager at det tok litt tid
 9. Godt å se at gamle tradisjoner holdes i hevd. Og snart så er det tid for julebrygging også.
 10. Trodde det var en stokk til Tikka M serien.... fra 70tallet.
 11. Reservedeler er ikke noe stort problem.Det meste kan skaffes. Send en PM om du trenger noe.
 12. Tusen takk HB, for tilsendt øl. La meg først få si at det er kjempetrivelig å få innblikk i andres bryggemåter og oppskrifter. Selv brygger jeg som kjent bare maltøl av typen Stjørdalsøl. her brukes det egenprodusert malt som er tørket over varme og røyk. Det er denne røyksmaken som er karakteristisk for dette ølet. Forøvrig er det så vidt meg bekjent bare 3 steder i verden det i dag brukes slik malt til ølproduksjon. Så til testen av Morgedalsølet La meg bare få nevne at jeg er ingen ølekspert, men kjenner godt når det er øl jeg liker. På forleden kvelds tilstelning ble ølet dykkon å
 13. Ja, HB, i kveld er det tid for den store testen av Morgedalsølet. I kveld samles vi 8-10 bryggere av Stjørdalsøl til et trivelig lag, og med til selskapet blir også den tilsendte smaksprøven. Kvelden vil vise om jeg vil angre meg for å ha delt den med så mange Til orientering vil smakinga bli foretatt før annet fludium blir inntatt. dette for å få en uhildet vurdering av Morgedalsølet. Vi gleder oss edit: hvilken temeratur bør vi smake det på.? 3 grader(kjølerom) eller vanlig romstemeratur?
 14. Her oppe er det maaaange som kan tenke seg å uttale seg om øle dit, HB, så bare send en kasse. PS. Får vi den til 27. så er det akkurat til bryggerhelga, da er vi iallefall 15 som brygger bare her i gata som vil kunne uttale seg.
 15. Nok en tråd det skal bli spennende å følge. Abonnementet er herved oppført. Jeg gleder meg.
×
×
 • Create New...