Jump to content

Tor

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tor's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • 10 years in
  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Tor

    Brownells Norge

    Jeg bestilte noen magasiner, en riflestokk og masse 45 ACP hylser 5/2. I dag ble statusen endret til sendt. Vi får nå se hvor lang tid sendingen tar, men foreløpig er jeg fornøyd Prisene var helt greie også...
  2. Det er dyrt å kikke innom denne tråden Pleier alltid å se noe som "må has". Bestilte akkurat en Archangel Target Deluxe stokk.
  3. Ikke enkelt med andre ord... takk for svar!
  4. Magpul har akkurat kommet med en ny stokk til Remington 700 short action: http://www.magpul.com/products/hunter-7 ... ntID=VO343 Noen som vet om noe sånt passer til en Remington Seven?
  5. Tor

    Merkel-tråden

    Jeg har en Helix øverst på ønskelisten akkurat nå. Den eneste bekymringen jeg har er hvordan den takler halspressede hylser. Mener å ha lest et sted at den ikke liker det noe særlig. Har en av dere Helix eiere erfaring med det? Det går jo selvfølgelig å helpresse hver gang, men blir litt mer jobb på laderommet.
  6. Kjøpte en pakke (500) med topshot sist jeg var innom XXL for å teste. Han som sto der påsto at de var helt identisk med CCI standard og ble lagd på samme produksjonslinje. I min 22 match pistol kan jeg ikke merke forskjell. Testet også med en ruger 10/22. De har mer fett/voks på seg, så det er vel noe som kanskje er negativt i en revolvertønne.
  7. Man kan kanskje bedde Houge stokken noen cm også?
  8. Har lyst til å bytte ut standard plaststokken på ruger'n. Har lyst på syntetisk stokk, så Hogue Overmolded dukker jo raskt opp som et alternativ. Det er sikkert mange her som har en sånn, så spørsmålet blir jo om den kan anbefales? Eller er det andre stokker jeg bør se på?
  9. Jeg kjøpte lee collett die her : http://www.natchezss.com/product.cfm?co ... c=exrbSrch Har ladet noen tusen skudd og er veldig fornøyd. Bortsett fra den ene gangen jeg klarte å få med en hylse som ikke var skutt med rifla mi. Klarte å ødelegge ekstratoren på bolten når jeg skulle ha ut igjen patronen, som var delvis kamret (fikk ikke låst bolten helt ned, slik at jeg fikk skutt den). Men da lærte jeg å passe på hylsene mine
  10. Jeg er straks med i seven klubben. Fikk tak i en brukt "standard" Remington Seven i 308 med trestokk. Har lyst på synt stokk og hadde vel egentlig bestemt meg for en H-S Presicions Pro-Series. Midway skulle få inn 11/6, men den har visst blitt discontinued av H-S Precision Ser Midway også har Remington synt stokk. Noen som har erfaring med den å dele, alternativt tips til andre stokker?
  11. Jeg skal kjøpe inn en crimp die. Noen med erfaringer med denne? Skal brukes i 223 og kanskje 308
  12. Takk for alle svar. Nå er jeg ingen børsemaker, men kroningen ser konsis og fin ut den. Kikkerten og basen ser også bra ut. Men når jeg ser nøyere på det, så ligger løpet inntil stokken på høyre side. Jeg tok av stokken og satte en retttolk mot låsekassen på begge sider. Da ser jeg at løpet heller mot høyre. Enten er løpet bøyd eller så er låsekassen skjev! Huff.. Jeg får sende rifla tilbake i morgen, så får vi se hva konklusjonen blir.
  13. Jeg fikk akkurat igjen rifla mi etter å ha fått gjenget den for lyddemper. En Winchester Heavy Varmint i 308. Jeg regnet vel med at treffpunktet var endret noe, så jeg satte på tofoten før jeg begynte skyting. Testet på elektronisk dfs blink på 100m med Norma jaktmatch, uten lyddemper. Første skudd dukket ikke opp på monitoren. Det har vært noe småtull med skivene, så jeg satte et skudd i skiva til venstre også. Da kom skuddet inn som en 1er på monitoren til høyre! Etter å ha makset ut antall klikk til venstre så var jeg fortsatt ikke innpå riktig skive. Ganske så skuffet pakket jeg sammen og dro hjem. Det ser ikke ut til at montasjen eller kikkerten har fått noen smell, så jeg er litt usikker på hva dette kan være. Dette ble gjort hos en av de mest anerkjente børsemakerne på østlandet. Vil ikke nevne noe navn, da jeg ikke fikk tak i dem i dag. Alle kan jo gjøre feil, men er jo bekymret for at de har ødelagt rifla. Noen som har hatt opplevd tilsvarende og i såfall hva viste seg å være årsaken?
  14. Trenger de bare kopi av våpenkortet, så er det jo ingen stor sak Skal høre med dem. Takk for svaret!
  15. Jeg klarte å brekke ekstraktoren på en Winchester Model 70 (post 64). Nr 31 på skjemaet her: Hvis noen har tips om steder i Norge som kan ha en sånn liggende, så mottas det med stor takk! Jeg prøvde å bestille en fra Numrich Gunparts. Fikk svar fra dem nå at jeg må ha dealer license eller annen godkjenning før de sender noe.
×
×
  • Create New...