Jump to content

Bugster

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bugster

  1. Ja, men bare de ikke blir litt for smale den ene veien? Men det gjør kanskje ikke noe. Tok vare på dem med tanke på langholdsbanen. Om det er noen som kjører forbi spillum, så kan disse bare hentes, koster ikke noe, vil bare forsøke å bidra så jeg kan få komme å skyte en gang eller flere utover Ligger utenfor porten min
  2. Jeg har tatt vare på 2 plater jeg har skjært ut av en stor lasterskuffe som stilles til disp om det er intr. De er litt tynne, men det er vel Hardox 450, så de tåler nok noen smeller, vertfall hvis holdet strekkes litt. De er ca 800 x 1500mm
  3. Man vet aldri om det kan komme et par av dem på besøk
  4. Oj oj! Dette høres lovende ut! Jeg gjorde noen forsøk når det gjelder platekvaliteter og tykkelser på gamelforumet. Vet ikke om det er mulig å finne igjen noe av dette materialet, eller om all info fra det forumet er tapt? Tror jeg har platene liggende i kjellern enda. Skal ta en kikk. Bør ha plater gode nok for raske .416 kaliber Jeg skal se om det dukker opp noe som kan brukes til dette
  5. Oj! Mente dette prosjektet ble skrinlagt pga en grunneier som ikke var helt villig, men hvis jeg tolker dette rett, så har de fått det til likevel? Vi er to mann her i Namsos med et par langtrekkende saker som skulle fått strukket litt på beina. Når vil dette holdet være en realitet? Jeg har i min disposisjon endel resurser innen stålbransjen som kan være nyttig, så ta kontakt med meg om det er noe jeg kan bidra med. Har veldig lite tid til å være med på dugnader og slikt, men kan kanskje bidra med andre ting.
  6. Pratet med en fra Sjøåsen forleden. Han nevnte også noe om at det var planer om et langhold der. Hvem er det som er ildsjelene når det gjelder dette prosjektet? Hadde vært morsomt å høre noen detaljer. Hvor langt hold er det mulig å få til der borte?
  7. Vi må snoke litt å se hva vi kan finne ut. Skulle funnet et vann man kunne skutt over. Kjenner en grunneier oppi lierne som helt sikkert har over 2000, men da blir det mye gåing med tunge blinker, hvis det ikke finnes smutthull i loven om ferdsel i utmark med snøskuter. Du som er fra steinkjer, hvordan ligger ting an oppi Giskås skytefelt? Er dette oveført til sivilt nå?
  8. Det høres bra ut. En søndag med litt varmere vær vil nok være midt i blinken Mulig man treffer kjentfolk der borte også
  9. -35 også ja! Kan nok være behjelpelig med en skikkelig stålplate om det blir et riktig langhold noe sted. Hvem er det som er ivrigst til å være der borte, som man kan ta kontakt med om man har lyst til å ta en tur? Det er så lenge siden jeg frekventerte dette forumet, så jeg vet ikke brukernavnene lenger, men jeg var der borte med en kar en gang, uten å nevne navn. Kanskje deg også for alt jeg vet. Leter for tiden etter et hold opp mot 2000, over også hvis mulig, men det er ikke lett å finne. Må vel til havs, eller langt til fjells....
  10. Hei gutter. Blåser støvet av denne tråden. Driv dokk med nå skøting bortpå eide? Mener det var snakk tidligere om et mye lengere hold borte hos dere. Har dere gjort noe mere med det? Har dere fått til standplass? Har ferdigstilt noe morsomme greier som snart ønsker å strekke litt på beina. Hadde vært artig å tatt en tur når det blir litt mildere i været. Sikkert 25-30 blå bortpå der i dag?
  11. Jørgen. Har du fått prøvd hunden noe etter rådyr i høst? Vi fikk i vår en Jack Russel tispe på for fra noen venner som ikke kunne ha henne hjemme på fast basis. En super hund! Utrolig snedig på alle måter og veldig lydig! Har tenkt å få henne til å støte litt på rådyr ettervert. Nå i høst har jeg ikke fått muligheten til å prøve så mye, da hun har vert hjemme å fått et kull hvalper. Var ute en tur i går, men snømengden ble et problem. Har en 20-30 cm med puddersnø. De som eier henne har hatt henne med på rådyrjakt før, og ting fungerte da ganske bra. Tror det ble skutt et par dyr også Da hun kom hjem her før helgen ble det likesågreit med en guttehvalp også. 8 mnd gammle Milo. Andre med erfaring med denne rasen på rådyr?
  12. Ja, jeg abbonerer på denne råden!
  13. Hmm.. Er ikke helt enig i dette Gary. Å gjøre det sånn vil uansett tilføre spenninger til siktet. Gjør det rett eller la det være!
  14. Se litt på denne: http://www.montanarifleman.com/prohunter.htm Pac-nor har .600 løp http://www.pac-nor.com/barrels/
  15. Ja Namibia var virkelig et flott sted. Jeg har kun vært nedover til afrika en gang, men kammeraten som jeg reiste sammen med har vært i forskjellige afrikanske land en rekke ganger, med blanede følelser, men han skal tilbake til det samme stedet neste år også. Tror det var bare et par-tre timer ut til kysten der jeg var.
  16. Hei. Hvor er i landet skal du opholde deg? Jeg var i Namibia tidligere i år. Jaktet på en plass ca 2 timer med bil nordom Windhoeck. Skikkelig seriøs plass, med muligheter for å låne våpen. Fine trofè, utsøkt mat og innkvartering. Vet ikke hvordan det er med jakten der nå, men hvis du sender meg en pm, så kan jeg sette deg i kontakt med agenten deres i Norge.
  17. Hei karer. Lenge siden sist! Når dere skal til å sette opp saker der borte, så kan dere ringe eller sende meg en melding. Jeg kan ha tilgang til foskjellige materialer, hvis det er noe dere behøver. Det skader ivertfall ikke å høre. Hadde vært gøy å møttes for å skyte litt igjen. Det ligger prosjekter på bordet som trenger lenge hold snart
  18. Jeg må si jeg stiller meg litt undrende til dette forumet. Her forsøkes det etter min oppfatning å holde en så stram line at det virker nesten litt, undskyld utrykket, "gestapo" lignede tendenser. Altså, for alt jeg vet er dette kanskje nødvendig, men jeg frekventerer endel andre forum som fungerer utmerket uten en sånn "overvåking" som jeg har lagt merke til her. Jeg har ingen problemer med å sjønne hva det er Villreinjegerens intensjoner med hans posting var. Å kalle det reklame kan vel til en hvis grad være sant, men ingen kan vel nekte på at hans tilbud om å få være med til afrika tjener medlemene av forumet. I mine øyne et supert tilbud til forumets brukere. Det er vel ingen som forventer at turen skal være gratis bare fordi man blir innvitert med på den? Jeg har personlig vært i kontakt med villreinjegeren, og han er en person som deler sine jakterfaringer og jakttips generøst. En av de peroner som er med å gi verdifull kunskap til et forum som dette. Det gjør meg forbannet at forumet tar så lite vare på slike resurspersoner.
  19. Bugster

    Posten er treg

    Det ble sendt en pakke til meg fra kina i slutten av februar. Pakken ble sendt med TNT, som fikk den til Norgesgrenesa innen noen få dager. Tabben Deres da, ble så at de videresendte med Posten. Pakka har ikke kommet fram enda
  20. Det viktigste er hvordan du som eier oppfører deg. Hvis du fyrer av for så å studere hunden merker hunden at du oppfører deg snodig i en ny og kanskje skremmende situasjon. Hvis eieren ikke bryr seg med hunden og bare fortsetter som ingenting har skjedd vil hunden oppfatte situasjonen som normal. Hundene leser oss gjennom kroppspråk. Har dere noen gang hørt om en hund som er redd vaskemaskinen? Støvsugere derimot er det flere hunder som er redd, dette fordi mange eiere vet at hunder kan reagere på denne og derfor oppfører seg uvanlig når denne introduseres i hjemmet første gang for valpen. Trøster du hunden etter slike opplevelser, som vi ikke vil den skal være redd, styrker du bare frykten. Har hørt om personer som aldrig får skuddsterke hunder, fordi de er skuddredde selv. Start med ei salongrifle ut på tur. Fyr av et skudd og bare gå videre som om ingenting har skjedd. Senere kan du gå opp i smell/kaliber. Ikke gi uvanlig oppmerksomhet til hunden.
  21. Pakke på posten i går, eller i dag Eskil? Få fram det "lille" "hendige" kameraet ditt og få det ut!
  22. Kan ikke en såkalt "saddle cheekpiece" være noe. Jeg tenkte å lage en slik på en stokk jeg hadde tidligere. Kurrant hvis du synes det ser greit ut og hvis du finner formbar plast noe sted. Mulig de er å få kjøpt også.
  23. Bugster

    Takk

    Har det siste året vært lite aktiv på det andre forumet, men nå gleder jeg jeg meg til å se hvordan dette utvikler seg. Ser det er mange kjente nick, men også noen nye. Er det nye folk eller bare extreme makeover? Kunne ikke se noen avdelig for langholdskyting sånn i farta. Kunne det vært aktuelt?
×
×
  • Create New...