Jump to content

686

Members
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

686's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. lufter gjerne min gamle merkel kal 16 en godværs dag, med røde papppatroner med filtforladning.
  2. 686

    MuckBoot??

    Skal alltid ha et par muck boot stående. Godt igang med å slite ut mitt andre par. Har ull labber på da føles de ikke så klamme.
  3. OBS Lagunen hadde noen bokser i frysen, og har fremdeles noen igjen. Løp og kjøp de som trenger. Takk for hjelpen.
  4. Takk for tips. Alle forslag er innen rekkevidde. Det er godt å ha god hjelp av kammerfolket.
  5. Her selges det frossent i 0,5 liters bokser, men det er vist vanskelig for butikkene å skaffe dette nå av en eller annen grunn.
  6. Hei. Er det noen kammerater der ute som vet hvor det er mulig å få kjøpt blod i Bergen, min faste leverandør på Lone klarer ikke å skaffe mer.
  7. Gratulerer. Har nettopp hentet springer nr 2. Mine er av "show dog" typen, men når de får litt tid på seg så blir det jaktlhunder av de også. Glimrende på rugde, bekkasin og skogsfugl for ikkje å snakke om spor. Er litt redd for å gape over for mye med så allidige hunder og som sagt tidligere i tråden, du har gått aleine på do for siste gang Lykke til!
  8. hei. Dette kjenner jeg meg igjen i. Jeg har en teori der jeg tror at når en skyter en del på banen og tror en kan dette med hagleskyting, så blir en litt overmodig når rypen letter på kort hold. Den er stor, mye større enn en leirdue, flyr seinere, er nærmere, enklere, osv. Dvs sikker fangst i sekken. Min erfaring er at jeg løfter hodet for å se treffet , (e jo sikker på at det er treff, den er jo så enkel at jeg har nesten fått av meg sekken for å legge den oppi før skuddet går) og dermed flyr den døde rypen videre. Dette skjer nesten aldri på de vanskelige skuddene der jeg ikke har tid til å tenke meg om. Det er nok bare mer skyting som kan kurere dette, kinnkontakt og øynene på målet!
  9. Hei. Du kan selvfølgelig skyte leirduer med hva som helst som skyter haglepatroner, men skal du satse litt på leirduebanen er det en stor fordel med en hagle som tåler noen tusen skudd og har to løp. Det finnes leirdue grener der en må bruke begge løpene, feks skeet, ol trap, sporting. Jeg vil anbefale deg å sjekke litt på brukt markedet. se etter anerkjente merker med litt vekt i (ikke light, ultra light) med løpslengde over 70/71 cm. Det er jo ofte prisen som bestemmer Brukte Berettaer er som regel trygge kjøp men det finnes også andre merker der du sikkert kan gjøre enda bedre kjøp.
  10. kr 100 fra 686. Fantastisk bra tiltak.
  11. Jeg får gi dette foret noen dager til, før det eventuelt blir retunert til selger. Takker for respons.
  12. det var forresten din anbefaling Monsen, som gjorde at eg turde å prøve dette foret.
  13. Søkte etter dette men fant lite, men takk for linken. finner vel det eg trenger der.
  14. Det er ikke for å være knipen at vi ser på prisen, men når en organisasjon som NJFF som er full av hunde eiere med store krav til foret til sine hunder, markedsfører et kvalitetsfor til halve prise må en jo ha lov til å prøve.
  15. Vi har en spriger spaniel på 15 mnd som er litt sær i kosten derfor har vi prøvd de fleste typer for å finne et for som kunne falle i smak.(og ja vi har prøvd å ta maten vekk når han ikke spiser).Men nå går alt så meget bedre, han har nå begynt å spise som en spaniel. Vi ville derfor gå over til foret som NJFF markedsfører til sine medlemmer (ja det er prisen som teller). Vi har derfor i noen dager blandet dette foret med det gamle (Hills) for at han skal få venne seg til det. Dette har ført til en umiddelbar røyting, han har ikke røytet slik siden han kom fra kennel i sommer. Er det andre her på kammeret som har samme erfaring med foret fra NJFF.
×
×
  • Create New...