Jump to content

omega

Members
  • Posts

    2,343
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by omega

  1. @VeT|Us: Neida, det er ikke for seint. :-)

     

    @M67: Hehe, takk for råd. Det blir nok til at jeg står over.

     

    Sauer 200 STR er vel alltid et sikkerstikk, men STR-en er i tyngste laget for meg, som er ute etter noe litt mer bærbart. Jeg bor i Oslo, der våpenforskriften håndheves svært strengt mht ant våpen man kan eie, og jeg er detfor på jakt etter systemvåpen til formålet. Blaser R93 skal jeg ikke ha; det er mulig alle ulykkene bare skyldes feilladninger, men det er noe psykisk der som gjør at jeg ikke klarer å slappe helt av med den. Etterfølgeren R8 er jo dritlekker nok, men den er vel fremdeles bare en oppgradert og forsterket R93 - med en magasinløsning som utklasser bortimot alle andre når det gjelder tilbakeståenhet. Og Sauer 202/404 er, med sin sluttstykkegang, kraftig overvurdert (etter min mening).

     

    Da sitter man igjen med Mauser M03 da. Den er også blytung og fin. Og heller ikke den finnes det, så vidt jeg skjønner, chassiser og kurant aftermarket-utstyr til.

  2. ♦ WARNING ♦ WARNING ♦

    ZOMBIE THREAD

     

    La meg vekke denne tråden til live igjen. 8) Teknolologiutviklingen har gått videre, og siden sist har sikkert mye vann rent i havet. Til saken:

     

    Noen som kan anbefale et skikkelig, dugandes digitalt skyvelær?

  3. Jeg har en Sako i .308 Winchester, serienummer 3378XX (altså seks sifre). Hvordan/hvor finner jeg ut mer om eksakt modell/versjon, produksjonsår osv.?

     

    Den er utstyrt med hengslet magasin og har betegnelsen AII (A2) ved siden av serienr. Det er en L579, ikke sant?

×
×
  • Create New...