Jump to content

AndersR

Members
 • Content Count

  498
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AndersR last won the day on November 11 2017

AndersR had the most liked content!

Community Reputation

215 Excellent

Recent Profile Visitors

1,074 profile views
 1. uansett hva POD velger å gjøre, så vil jo ikke det bety at du kan skyte flere klasser på samme stevne. POD har jo ikke noe med IPSC regelverket å gjøre.
 2. ...og det har vel uansett aldri vært noe løfte. Mer ønsketenkning basert på et forslag.
 3. I fare for å fremstå som litt nesevis: Du er ikke interessert i jakt, men konkurranseskyting. Allikevel forventer du at jegerprøven er hva som skal til for å bli konkurranseskytter. Anbefaler at du tygger litt mer på den, og tenker litt på hva som var nødvendig for å bli pistolskytter. Det vil være et fint hint til veien videre.
 4. Slike ting er jo uansett håpløst å styre. Hvordan kan man bevise at et magasin har vært i en persons eie fra før loven kom? Og hvorfor er gamle magasiner ikke ansett som farlige, men nye magasiner er dritfarlige? Ser for meg at dette blir nødt til å forenkles veldig når den endelige lovteksten kommer, ellers blir det bare rot.
 5. Når intensjonen og den faktiske teksten ikke harmonerer, er det et problem. Forhåpentligvis er dette tygd skikkelig igjennom av de stakkars juristene som skal har fått som oppgave å få politikernes og byråkratenes tanker over til faktisk fungerende lovtekst, innen det ferdige resultatet er klart.
 6. Det er jo det vi har fått høre hele tiden, men det som faktisk står i forslaget er jo åpenbart noe annet. "De som vil erverve eller ha våpenmagasin" Og det er siste del som har en problematisk formulering. Ervervsbiten er jo greit nok (selv om vi ikke synes den gir noen mening) Om du ikke kan erverve, men at det er greit å beholde det man har, så er det jo unødvendig å skrive teksten på denne måten. Dette betyr jo åpenbart at det ikke bare er nyerverv, men det å inneha magasinene i seg selv som krever egen tillatelse.
 7. Ja, det hørtes mye ut da jeg først leste det. Et halvt tonn liksom. Så begynte jeg å tenke på hvor mye det _egentlig_ var snakk om. Da virket det brått ikke like mye. Selv om det er kjipt nok selvsagt.
 8. Jeg kan dessverre bevitne at det stemmer. Jeg ble advart i forkant, men jeg måtte prøve allikevel. Og det feila. På vanlig AR med konverteringskit vel å merke. stor sjanse for at rugern håndterer akkurat dette bedre.
 9. Neste miniriflestevne ser du meg med to trommelmags tapet sammen. 😁
 10. Ingen "bak hoftekam" krav nei. Det er bare i pistol.
 11. Ingen krav om å ha magasiner bak hoftekammen i rifle/minirifle. Her kan du ha de hvor du vil, også i standard division. Du kan for eksempel bruke frontlomma på buksa di om du vil. En del populære bukser har frontlomme som er perfekt til AR magasiner. Jeg er dog usikker på hvordan det blir oppfattet med 2x25 magasinene siden det er presisert at det er max tillatt med 30 skudd pr magasin. Og 2x25 er jo teknisk sett ett magasin. Noen som har fasitsvaret?
 12. Store flater vil gi betydelig mindre svinn. Det er på de små tingene hvor forbruket øker, siden mesteparten av malinga passerer rett forbi.
 13. Ikke mye. To AR'er ble sprayet som som vist på bildet, pluss en del magasiner, og først nå begynner det å se ut til å bli tomt i flaska. Jeg tipper at vi var mer generøse på mengdene enn hva som strengt talt er nødvendig. Totalt nybegynnere.
 14. Veldig interessert i å se hvordan Burnt Bronze ser ut i praksis. Venter i spenning på bilder i dagslys av ferdig prosjekt.
×
×
 • Create New...