Jump to content

AndersR

Members
 • Content Count

  360
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AndersR last won the day on November 11 2017

AndersR had the most liked content!

Community Reputation

155 Excellent

Recent Profile Visitors

938 profile views
 1. "Kjøp det største skapet du får tak i" Det var rådet jeg fikk da jeg skulle handle. Jeg angrer ikke på at jeg stolte på anbefalingen, selv om jeg dengang følte det var en overdrivelse.
 2. Du må uansett regne med å få fragmenter i retur. Sånn er det bare. Husk briller. Og hold godt med avstand. I dynamisk kjører vi alltid 8 meter eller mer. Men har fremdeles pelt ut en del mantel fra fjeset selv med disse avstandene. Er stålet mykt så det bøyer seg innover blir det et betydelig problem, for da vil fragmentene sendes rett tilbake til deg selv.
 3. Jeg smurte opp litt på innsiden av magasinene på min Mk4, for å redusere friksjon mellom kulenese og magasin. Det hjalp noe veldig. Bruker bare CCI standard og Topshot.
 4. På tirsdag fikk jeg bekreftet at saksbehandler hadde kommet frem til meg i bunken sin, da jeg ble oppringt med spørsmål angående en salgsmelding jeg hadde levert sammen med søknadene mine. Så med mindre salgsmeldinger går en helt annen vei, så vil det si at Oslo muligens er i ferd med å hente seg inn litt igjen... stæi tjuned!
 5. Er vel alltids en smakssak, men alle 1911/2011 modellene fra BUL som jeg har klådd på har ihvertfall vært veldig fine rett ut av boksen.
 6. Nei. FrP snudde totalt i denne saken etter å ha "vedtatt" på årsmøtet hva som var standpunktet sitt. De har null troverdighet i denne saken. Ap har vel heller aldri argumentert for noe annet enn forbud. Ingen kompensasjon. Sp er det eneste partiet som kom med offentlige uttalelser i høringene i retning av kompensasjon dersom det mot deres ønske, ble vedtatt krav om innlevering. Vi i denne tråden fulgte jo livesendingene mens de holdt på. Jenny Klinge var den eneste som holdt seg til saken og som holdt et juridisk akseptabelt nivå. Alle andre var i total panikkmodus og hadde ikke satt seg inn i saken og måtte forby og straffe disse forferdelige våpeneierne. Er dette allerede glemt?
 7. Når de allerede har særskilt mistanke, så har de jo selvsagt allerede rett til å undersøke situasjonen. Slik er det jo allerede. Det er ingen grunn til å endre loven for å tillate dette. Tåpelig at de trekker frem dette som et argument når hele debatten går på at problemet er ønsket om å endre loven slik at man kan kjøre ransakelser uten forhåndsvarsel når det _ikke_ foreligger noen mistanke.
 8. 8 måneder er da ingenting. På nyttårsaften fikk jeg kortet på en lower jeg kjøpte 17 måneder tidligere. Men ventetiden på våpenkort er jo ikke akkurat så kritisk vanligvis. Mer interessant å se søknadstiden. Leverte noen nye søknader for to uker siden. Antar jeg får svar til sommeren.
 9. Ellers liker jeg også disse: https://www.brownells.no/epages/Norge.sf/no_NO/?ObjectID=70568
 10. https://www.clasohlson.com/no/Ledvance-LinearLED-300-LED-belysning-med-sensor-/p/36-7350 slike funker strålende som belysning i safe. Festes med medfølgende magnet. Går på batterier (inkludert) så ingen behov for å borre opp skapet for å få ut ledninger. Slår seg av automagisk etter 20 sekunder uten bevegelse, så batteriene holder ganske lenge.
 11. Nå fyrer dere litt hardt her. De visste jo godt at han ikke ville fått godkjent dette om han hadde søkt. Spørsmålet blir derfor stilt for å høre hva han selv har å si om saken, for å finne ut mer om hvordan fyren tenker. Det er med andre ord ikke noe galt med spørsmålet i seg selv.
 12. AndersR

  Glock-praten

  Dawson fremstår omtrent som fasitsvar føler jeg.
 13. Ikke jeg heller, men det er jo teoretisk mulig. Eller for å si det på en annen måte; hadde de gått med susende underskudd kan du være sikker på at servicenivået ville blitt dårligere.
 14. Ikke nødvendigvis. Husk at avgiftene også skal finansiere driften av registeret, samt utgiftene som går med til alle som _ikke_ får innvilget søknadene sine. Enhver ikke-innvilget søknad tar betydelig mer tid enn en innvilget. Men siden de ikke kan ta betalt for søknaden som ikke blir innvilget må det hentes inn et annet sted. Det er jo det samme med forsikringer. De som ikke brenner ned huset sitt hvert år, spleiser på å betale for de som faktisk har uflaks. Dersom det allikevel går med stort overskudd kan det bidra til å bedre bemanningen så vi får mer profesjonelle saksbehandlere og kortere behandlingstid, og ikke minst, at det nye registeret som bør dukke opp, kan finansieres ved hjelp av gebyrene vi betaler allerede. Så kostnadene de har er mer enn kun timesbetaling for saksbehandleren som godkjenner din og min søknad.
 15. AndersR

  Bergara B14

  Det kan selvsagt være tilfellet. Men nå har trådstarter ihvertfall fått høre om mine erfaringer. Hadde selvsagt vært fint om det dukker opp andre B14-eiere etterhvert som kan fortelle mer om sine erfaringer. Men dette er altså mine.
×
×
 • Create New...