Jump to content

AndersR

Members
 • Content Count

  298
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AndersR last won the day on November 11 2017

AndersR had the most liked content!

Community Reputation

125 Excellent

Recent Profile Visitors

831 profile views
 1. Korrekt, det bildet er fra Bergaraen min.
 2. For min del ble det låneMauser. Med tanke på at jeg ikke har prøvd en slik før (skutt fem skudd en gang med kyndig verge), så gikk det egentlig ikke så aller verst. Men resultatene er ikke så viktige (med mindre jeg slår noen erkerivaler), for manual action er så fjollete moro uansett! Grattis til aps og tæktikel kåbbåy! Bra løpt!
 3. Kan jo for ordens skyld legge ut bilde av oppsettet som var tiltenkt for morgendagens match, siden ingen får se den i morgen. SIG Romeo 5 rødpunktsikte, Salen Open komp, Harris tofot og Magpul 10-skudds magasiner. Og en knekt utdrager. Jeg fant forresten ut hvor den ekstra bolten skulle gå, som jeg nevnte i forrige bildepost. Den var ikke relatert til noe kritisk. (overkill antall bolter for å feste kolben)
 4. Sikkert. Men for en som er vant til "trykk på knapp som slipper ut tomt magasin. Stapp inn fullt magasin. Fortsett." , så fremstår det som klønete.
 5. Var faktisk helt på nippet til at det på utrolig vis dukka opp en bolt i korrekt utgave etter fantastisk velvilje fra Kammerfolket, men dessverre ble det teknisk trøbbel som satte en stopper for det. Jeg har fått tilbud om å få tilgang til Mausern eller Krag'en som Jørn skal bruke for morgendagen. Aner ingenting om den, annet enn at den er klønete å lade og jeg sannsynligvis ikke klarer å ødelegge den. Så da er det sikkert like greit. Selv om jeg må tilstå at din så ganske mye kulere ut. 😄
 6. Takk, det var hyggelig tenkt. Har sjekka litt rundt på sjapper som har åpent i dag (hittil bare Intersport Bogstadveien og Oslo Skytesenter) og ingen kan fikse dette på en lørdag, da de ikke har folk på jobb. 2Alfa og Didrik er jo heller ikke lørdagsåpent, og sånn er det vel de fleste stedene som kunne hatt deler og kompetanse for å fikse dette. Så da blir det panisk jakt etter en bolt fra noen som ikke skal være med på søndagens stevne. M700 type i .308 win. Som er en ganske utbredt variant, så det burde være mulig å få tak i deler ihvertfall. Hvor lett det er for meg å finne en reservebolt å låne i løpet av dagen er jo en helt annen sak.
 7. Dagens økt: Bytta til rødpunkt for å spare vekt, og for å gjøre rifla mer brukervennlig til IPSC manual action. Har meldt meg på søndagens stevne på Løvenskiold og har gleda meg masse. Dro for å skru den inn i dag, og før jeg ble ferdig satt jeg med dette her, og en hylse som ikke hadde lyst til å stikke av. Hylsa er ute nå, men denne kompisen her fikser seg ikke av seg selv. Om jeg velger å se på det positive: Dette er jo en modell basert på Remington M700, som så mange andre. Det håper jeg øker muligheten til å få fiksa dette på et vis på lørdag, eller i verste (eller beste) fall, få låne en bolt av noen så jeg kan få skutt stevnet. Finnes det noen som kan fikse dette på en lørdag i Oslo-området?
 8. Så er bare spørsmålet... hvorfor har jeg nå en diger bolt til overs etter at jeg satte den sammen igjen? Dette kan bli "spennende" om jeg ikke finner ut av dette snart...
 9. Det skal jo ikke mye til. Jeg er jo bitteliten! Dempern var jo gigantisk. Den alene er jo lengre enn meg. Omtrent ihvertfall. Men det fulgte ikke med noe som helst form for dokumentasjon. Er det noe smart jeg bør tenke på? Det fulgte med en slags propp som passer i hullet der pipa går inn (når den ikke er montert, selvsagt), men jeg skjønner ikke hensikten med denne. Også trodde jeg det var meningen at dempern skulle kunne skrus opp regelmessig for enkel rengjøring, men den satt så godt at jeg lot være. Var redd for å ødelegge noe etter å ha prøvd litt uten at noe så ut til å rikke seg. Ellers, så er rifla som dere ser fremdeles svart. Men hvor lenge varer dette? Place your bets now!!! 😁 Og bør jeg lage et trekk til dempern for å redusere varmestråling?
 10. Blant de resterende finner man ofte Tanfoglio Gold Match, Sig P210 og 6" 1911-varianter. Samt selvsagt også de som skyter med hvasomhelst fordi de synes det er kult, eller fordi det er hva de har tilgjengelig.
 11. Har / har hatt alle på lista di. SIGen er nok den som normalt sett forventes å trekke det korteste strået. Den er kul, men til militærfelt vil den tape mot de to andre med mindre du får oppgradert avtrekket betydelig. Solgte Stock3en min etter at jeg kjøpte Shadow2. Men skulle jeg hatt EN pistol til militærfelt og dynamisk så hadde jeg valgt en BUL 2011. Som jeg til slutt endte opp med å kjøpe, og som jeg (som nevnt i andre tråder) er svært begeistret for. Jeg kunne solgt de andre uten å være fryktelig lei meg. Men BULen ville jeg synes var leit om måtte gå. Den er utrolig allsidig, og rett og slett... god. Min subjektive mening selvsagt.
 12. Jeg har bare hatt min siden November, men jeg har allerede blitt svært begeistret for denne, og lurer veldig på hvorfor jeg ikke kjøpte en tidligere.
 13. SEKS KILO??? Kvakkerakk!!! Jeg bytta til rødpunkt på minirifla mi for å få ned vekta. Har fremdeles fullverdig buffer i den, så om jeg plukker ut det og setter i en propp av noe slag så sparer jeg 200 gram til.... Jeg har forresten en stokk til overs som passer til A2 buffertube. Ser at det ikke er det du bruker nå, men skulle du eller noen andre ha lyst på er det bare å ta kontakt. Er den som orginalt følger med Armalite M15 3Gun, en LUTH-AR MBA-1, med Armalite logo på. Den er ikke lett, men har masse justeringsmuligheter. Og koster masse, ifølge internetten. Brownells påstår at de skal ha smått absurde 2116 kroner for denne, noe jeg synes er drøyt. Clicky! Får jeg 750 for min skal jeg være veldig fornøyd.
 14. Vet ikke om det er noen forskrifter som bestemmer dette, men jeg mener det allerede er etablert praksis med 18årsgrense på sverd, tveeggede kniver samt kniver med bladlengde over .. øh... en viss lengde. Husker ikke hvor mye det var, men mener det var noe rundt 25 cm, altså når ting begynner å bli litt seriøst. Dette har jeg aldri hørt om at skal være særlig problematisk.
×
×
 • Create New...