Jump to content

plugg69

Members
 • Content count

  290
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

plugg69 last won the day on June 26

plugg69 had the most liked content!

Community Reputation

15 Good
 1. Lapua naturalis 9,3

  Tror de har slutte å produsere den..
 2. Kanskje vi får flere modeller til norge nå
 3. Dagens annonse på finn.no

  Ja blandt annet mye fint fra bayern🤔
 4. Blaser kikkertsikte

  Hvem produserer dem da?
 5. "Veganer"-mat - godt alternativ?

  Nå er vel seriøse veganere ikke mest mot jakt,men mer mot industrielt landbruk.. svogeren min er hardcore veganer,han hater kjøttproduksjon,mwn jakt er liksom helt greit..
 6. sako black bear

  Lenge siden denne tråden ble oppdaga,men jeg har nå skutt ca 150 skudd med min blackbear i 9,3x62. Min er kappet og dempet med en liten hausken. Har blitt utrolig gla i denne børsa:-)
 7. Swaro cd.i retikkel

  Hvordan er det i bruk?ha prøvd det noen runder på skytebanen, men ikke på jakt.. blir det plagsomt med den ringen,eller er det meget kjekt?
 8. 30-06 på rype?

  Hva med 9,3x62 og jaktmatch? lurer faktisk på å kun ha den rifla. Å heller få en kikkert med tårn. Sjelden jeg jakter rype, men det blir en del rev.
 9. Hausken JD151

  Blir ganske fort varm,men den tåler det nok..
 10. Sakoklubben

  Ingen 85 eiere som heller vil ha 75?
 11. Sakoklubben

  Hvor godt samler en 85 finnlight? Vil den tynne pipa gi utslag i presisjonen? (308w). Bare lurer da jeg driver å prøver å selge en 75 til fordel for 85 finnlight 308w.
 12. Blyfritt i 9.3x62. Erfaringer?

  Ca 15m flukt, var litt blodslått mellom bog og ribbein, men ellers veldig fint. Så verre ødeleggelse med oryx i 308w i helga..
 13. Vurderer å sette demper på .30-06

  Tanken var vel mest at rifla skulle se standard ut når den hang på veggen😊 blir iallefall ikke fjernet no kikkert før elgjakta er over😜
 14. Vurderer å sette demper på .30-06

  Det er ikke en skjøte, det er en gjengebeskytter. Den er boret opp. Har ikke testet presisjon i praksis nei. Men burde jo være mulig,løpet er flutet på denne rifla,og gjengebeskytteren treffer likt på løpet hver gang jeg skrur den på.
 15. Vurderer å sette demper på .30-06

  Slik gjorde vi det på min. Lagde gjengebeskytter av løpsdelen med forsiktet på.. linjert opp slik at det kan være brukbart uten demper og kikkert.
×