Domino

Members
 • Content count

  2,535
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Domino

 1. Jo, men det handler jo også om hvem det er som takker ja til sentrale verv. Eller som markedsfører seg selv overfor valgkomiteen. Jeg vet om skyttere i nord som har blitt kontaktet av valgkomiteen i NSF men som har takket nei. Og da er kanskje nestemann på lista en "søring"? Men ut fra "kjøttvekta" ligger det vel uansett an til at det blir flest kandidater fra den sørlige del av landet.
 2. Jeg skulle gjerne ha vært med, men sitter i samme båt som nhd.
 3. På tinget i Norges Skytterforbund skal delegatene bl.a. ta stilling til en foreslått omorganisering av forbundet. Fagkomiteene skal erstattes av en breddekomite og en toppidrettskomite. Jeg har ikke sett mange diskusjoner om dette, og tinget nærmer seg med stormskritt. Hva synes folket om det nye forslaget? Hva er gunstig for oss pistolskyttere? Hva er gunstig for skytesporten som helhet? Har forslaget noen praktisk betydning for oss ute i kretsene? Hvordan er forslaget bra eller mindre bra for NSF? Kjør debatt!
 4. Så det er ikke mulig å redigere tekst eller overskrift dersom pris eller annet blir endret?
 5. Takk for tipset! Skal sjekke etter sprekkdannelser.
 6. Dersom man skal kjøpe en Hämmerli, vil det være en fair pris å betale 3500 for en 215 eller 4000 for en 208?
 7. Jeg skjønner jo at det ikke bare er politiet som har varierende praksis rundt om i Kongeriket. Vi spør alltid skytterne etter startkort. Ikke minst fordi det er overraskende mange som ikke vet hvilken klasse de skyter i i ulike øvelser.
 8. Litt barberingssnacks hos Taylor of Old Bond Street. Der kunne jeg ha lagt igjen mye penger! Fikk også handla meg en ny klippemaskin på en Superdrug så man får holdt den lille resterende hårveksten i sjakk! Ellers ble det litt tollfritt på heimvegen.
 9. Ja ikke sant.... Det var over 20 skudd! Jeg tenkte fra og med 20 skudd. Men da er jeg jo berga.
 10. Hvordan vil det stille seg med AG3-magasiner? Våpenloven gjelder jo ikke for våpen tilhørende politi og forsvar, kan man da regne med at man ustraffet kan ha disse magasinene i hus så lenge man disponerer AG'en? Og hva med den dagen man leverer inn AG'en? Jeg fikk den utlevert uten magasiner, for det hadde de ikke på depotet.
 11. Joda, men jeg tenkte at det ville være synd å slette tråden bare fordi TS har fått svar.
 12. Så du ser ikke nytten av at andre med tilsvarende problem kan få vite løsningen uten å måtte spørre selv? Detter er etter min mening et av formålene med dette og tilsvarende nettfora.
 13. Vår klubb har bare trening en gang i uka. Skulle da ingen av oss få kjøpe våpen? Det ville jo virkelig hjelpe på rekrutteringen til sporten... Kanskje vi må levere tilbake NM-medaljene våre også? Jeg tenker at 10-12 oppmøter i en seksmånedersperiode bør være et rimelig krav. Vi krever i tillegg at våre nybegynnere skal delta på minst ett approbert stevne for å få godkjent nybegynnerkurset. Da lærer de i tillegg at det ikke er farlig å skyte stevner.
 14. http://www.ebay.com/itm/Removable-Pure-Badger-Hair-Shaving-Brush-Travel-Portable-Aluminum-Metal-Handle-/272313801804?hash=item3f672adc4c:g:VHwAAOSwayZXj1px Den kom på ca 10 dager. Har ikke testet den ennå, men den kjennes grei ut sammenlignet med de andre jeg har.
 15. To Edwin Jagger barberhøvler fra The English Shaving Company pluss 200 barberblader fra en annen forhandler. Fant også en reisebarberkost på Ebay.