Domino

Members
 • Content count

  2,558
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Domino

 1. Overnatting med strøm.
 2. Det går an å ligge i telt ved banen. Det er en lysning i skogen ved siden av banen som går under navnet "Camp Harstad", der bor man gratis! Ellers så ligger Svensby Tursenter under ei mil fra banen.
 3. 9mm

  Velg med hodet! Sier en som skyter med FAS og Glock... Men jeg skyter iallfall bra med dem, og de funker. Case closed!
 4. Kommer dere på NNM bane i august?
 5. Den hadde det vært gøy å stille opp i på et feltstevne!
 6. Det er vel derfor han skriver i "Off topic"?
 7. I tillegg ser man av og til ledere i klubber som på død og liv skal gjøre alt selv. I stedet for å delegere og involvere andre styremedlemmer og vara, kommer man ikke i mål og skylder på "tidsklemma". Jeg husker dette var et tilbakevendende problem i en av naboklubbene.
 8. Joda. Selv om det ikke er et optimalt våpen for oppgaven så kan han også skyte grovpistol og hurtigpistol grov. Dersom han klarer å gjøre avtrekket 10 g tyngre (sannsynligvis ikke uoppnåelig) så kan han også skyte militærfelt og hurtig militær.
 9. Det er mulig at du rett og slett må navngi disse klubbene. Da kan kanskje "noen" med kompetanse eller verv i kretsen ta kontakt med klubbene og veilede dem litt. Om du ikke vil navngi dem her inne, kan muligens en epost til vedkommende skytterkrets sette fart i ting?
 10. Enig med siste taler! Trekk alltid inn ny snor hver gang du trekker inn en ny kabel!
 11. Det siste utsagnet er vel en veldig grei oppsummering av både våpenkjøp og pistolskyting generelt! Kjøp et brukt banevåpen av god kvalitet.
 12. Er det ikke bare å gjøre som de foreslår? Fjerne limrester, avfette med rødsprit og lime med epoxy? Den eneste utfordringen er vel å få forsiktet i vater.
 13. Jeg bruker en radioapp som heter TuneIn Radio. Den tar inn alle store norske stasjoner pluss maaaange utenlandske. Og dersom jeg er i bilen når United spiller, kan jeg bruke en VPN-klient som "forteller" at jeg er i Storbritannia og høre live kommentar fra TalkSPORT. Vinn/vinn!
 14. I motsetning til CO2-revolvere ser man iallfall Twinmaster i bruk som klubbvåpen her og der. Og noen skyter også stevner med dem. Du trenger neppe å oppgradere fra Twinmaster til en fullverdig matchpistol før du begynner å nærme deg 9 i snitt. Og en brukt Twinmaster som bruker komprimert luft trenger ikke å koste skjorta. Pumpe er greit, men man må passe på å ikke pumpe for fort. Blir pumpa varm slites pakningene visstnok mye fortere. Og man bør montere vannavskiller. Fuktig luft vil man ikke ha i luftpistolen sin.
 15. Eller komprimert luft med magasin dersom du har dykkerflaske. Og da er jo Twinmaster et alternativ.