Jump to content

KKC duogrip


Recommended Posts

Hei,

er det noen som har testet kkc sin duogrip / duo? er den verdt de ekstra 3000 ish kronene fra en standard kkc? slik jeg forstår det så sikter de seg inn mot rettrekkerne, mulig jeg tar feil.

Jeg har selv GRS hunter og er veldig fornøyd med den. Har testet kkc og den er også fin. Men tenker på å starte på en ny rigg og da er det gøy å høre andre sine erfaringer.

Link to comment
Share on other sites

Testet den på J&F. Bra grep med begge hender, fin vekt. Koster mer, men jeg tror man blir veldig fornøyd med denne. Eneste å trekke ned på, er at det ikke er samme enkle løsning med knapp på kolben som GRSen. Men det er kanskje patentert. 

Link to comment
Share on other sites

Har bare sett den på bilder, ikke tafset på en. For meg framstår Duogrip som en Saab. Velkjent for sin kvalitet og gode egenskaper, godt likt av mange. Men i mine øyne så gjennomført schtøgt at jeg aldri noensinne vil bli beskyldt for å eie en. Vanlig KKC har jeg og er godt fornøyd. Eneste GRS-stokken laget for normale mennesker med normale armer og normale hender var GRS Safari, så den sluttet de å lage...

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...