Jump to content

Blinkskudd fra Sørlandet nå etter julenøtter!!!


mork

Recommended Posts

Ja, det var mange fine scener og se :D Men for en dust som prata :evil: var det fotografen, som "var glad han ikke var jeger, som ville rive livet fra den flotte elgkua" . Så det han mener , er at vi jegere ikke verdsetter å se dyr i marka :?::?: Jeg blir jævli provosert når NRK ukritisk sender sånne antijaktholdninger på TV'n. Vi har retta avskyting her i landet, og jeg har ikke tall på alle de gangene det har kommet ikkeskytbare dyr på posten min. Tror han dusten av en fotograf at jeg sitter og banner for det da,eller :?::!: Jeg er mye i marka,året rundt, og gleder meg stort over å se all slags liv, det tror jeg de aller fleste jegera gjør. Vi tenker også på å ta ut de rette individene, så vi kan opprettholde bestandene. Og det er jo fint, for da har jo disse "naturelskende" fotografene noe og vise fram på nyttårsaften, forbannade Bambi-folk :!: Sånn... :) Godt nyttår :!:

Link to comment
Share on other sites

Han er ikke den mest ekstreme jaktmotstanderen jeg vet om :) Han er veldig glad i naturoplevelsen fotojakta gir han, men mitt inntrykk er at han respekterer de som jakter. Jeg har vært med på elgjakt, der han har filmet, og det gikk helt greit.

Men han vil ikke si hvor "storoksene" befinner seg når jakta starter. :D

Uansett er det er dumt at inntrykket folk sitter igjen med, etter et tv-program er at det er synd på de "stakkars drepte" dyrene...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...