Steinar Tafjord Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Jeg har for første gang skutt en hare, men usikker på hvordan man skal tilberede kjøttet på best mulig måte. Er det noen som har erfaring med sous vide? Har lest at noen har brukt 62 grader i 6 timer, men det høres veldig mye ut. For øvrig også interessert i linker til gode og velprøvde oppskrifter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svehella Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 @Steinar Tafjord Harelår er satt til 75 grader og 8 timer, brun først, eller etterpå. Dette er temperaturen dersom du snurrer bacon rundt haren. 62 grader i 6 timer høres ikke galt ut, brun etterpå. Det spørs hvordan du vil ha kjøttet. En voksen hare burde ha litt høyere temperatur en 62 grader. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.