Jump to content

Knivblader og skaftemner - nettbutikk eller butikk


tbnorheim

Recommended Posts

Hei. Jeg er ny i kniv-gamet, og kjøper stort sett mine knivblader, skaftemner osv på messer (dyreskuen osv). Men nå er det vinter, og få messer, hvor kan jeg kjøpe knivblader og diverse nå på nett som er av god kvalitet? Jeg har kjøpt mine tidligere blader hos Morten Håkonsen i skein (http://mhkniv.no/om-morten-hakonsen/om-oss/) på messer. Jeg har nå flyttet til ås, og hvis det er noen som smir her også, kan jeg kjøre og kjøpe også. trenger ikke ha nettbutikk. Jeg vil forøvrig prøve meg på en fulltange også ilø av vinteren, så tips til hvor jeg kan kjøpe gode fulltange blader mottas også med stor takksamhet ;)

Edited by tbnorheim
Link to comment
Share on other sites

12 timer siden, Geco5 skrev:

TS. For lær og utstyr for kniv og sliremaking, er det vel: https://www.skinnlaaven.no/produkter og http://www.jjensen.no/Jorn-Jensen-Larhandel-As-produkter  som har flest produkter, også knivblader. Ellers er er det mange knivsmeder her i landet, kommer litt ann på hva og til hvilken prisklasse knivbladene skal være.

Tusen takk for svar. I og med at jeg er helt ny på dette, er blader over 1000 kr ikke aktuelt før jeg begynner å bli brukbar :)  Jeg er inne på brisa nå og har funnet noen aktuelle fulltange blader til en rimelig penge, men forstår ikke helt hvilke rivets jeg skal bestille sammen med knivbladene? Tips? Jeg har allerede laget en brukskniv med blad fra Morten Håkonsen i Skien, og er ganske fornøyd! Men jeg vil lage noen fulltange kniver bare for å prøve det :)

 

 

Screenshot 2018-11-01 at 10.31.54.png

Link to comment
Share on other sites

På 1. november 2018 den 10.33, tbnorheim skrev:

Tusen takk for svar. I og med at jeg er helt ny på dette, er blader over 1000 kr ikke aktuelt

 

Det err da mange rimelig blader å få kjøpt, i de linkene jeg ga deg. Og det finnes knivsmeder her i landet, som produserer rimelige blader. Bare søk på knivsmeder.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...