Jump to content

Airgunworld ..


Zodiak

Recommended Posts

google og sikkert facebook har delt ut en god pose sensur mot våpenrelaterte youtube kanaler/videoer, shopping søk og grupper, etter skolemassakeren i usa.
av en eller annen grunn har luftvåpen blitt dratt med i dragsuget. mange luftvåpenkanaler som er borte fra youtube etter tilfeldige strikes på videoene

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Stemmer nok sikkert det, meatpukk. Kan sees en logikk i det. Å nærmest destruere/omsmelte, alt av luftvåpen også, som de nevnte mediaer, blir bare totalt; hysterisk overdrevent. 

Sett i lengre tid, form for feminisering,  i sær når gjelder hva de yngre menn har av «akseptable» interesser. Luftvåpen inngår ikke i dette virker det som. Virker som styrene «verdier» er: pc, smarttelefonen, popsangere og div. fjasbook-fjas.  Hatt et par ganger luftvåpen ute for salg, og tross hundretalls visninger, bare liten håndfull av tvilsomme diffuse typer, som tar kontakt. Og det på tvilsom og svevende måte. Og slike selger man selvsagt ikke til. Virker som luftvåpen er parkert komplett i skammekroken, og vi begynner å se til fulle den uhyggelige virkningen av «Batikkhexene»,s agenda og antimaskuline prosjekt, i både barnehagene, skoleverket, Nav etc etc. Absolutt ikke bra.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...