Jump to content

Info om Star Baikal?


ronny38

Recommended Posts

Har en Baikal O/U 12/70 som jeg ikke finner noen merker på som sier at den tåler stål. Den er med 2 avtrekkere å har våpennr C10939....Noe her som kan finne noe om denne haglen?? Den skytes med leirdue ammo i stål pr i dag. Har ikke peiling på alder osv,og jeg kan ikke finne noe merker som sier meg noe om trykk på løpet....

Link to comment
Share on other sites

Tåler stål er relativt. Det finnes stålpatroner som ikke gir høyere trykk enn gammel 12/70 standard, leirdue er som regel i denne kategorien. Mekanisk slitasje ofte i form av groper i forkant av kammer kan du få selv i nye børser som er trykktestet aldri så høyt. Holder du deg til ammo som ikke gir mer enn 740 bar trykk går det nok greit hvis du ikke er veldig redd for det kosmetiske inni børsa.

Link to comment
Share on other sites

Er en eldre baikal dette,men full trangboring på øverste løp....Er skutt masse stål i denna både med jakt,og leirdueammo,men på bana bruker jeg kun underste løp nå med halv trangboring for å ikke ødelegge hagla....Ikke det at denne er verd så mye,men passe meg dønn...Å seff jakkthaggel i bly er handlet :-)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...