Jump to content

Dakota 76 og 97


hunter boy

Recommended Posts

Med litt for lang ventetid til jaktstart sitter man selvfølgelig å prosseserer en hel mengde nye innkjøp og drømmer, det strekker seg fra enkeltskuddsrifle, dobblinger, kombi og hva er det man ikke får kjøpt..

 

Dakota rifler har jeg hørt om før, men sjeldent fått sett eller tatt på. Det virker til å være solide gjennomførte rifler med greit spekter av modeller. En slik rifle i et kaliber som 338 fed eller 35 whelen måtte vært en fin rifle for elg og bjørnejakta.

 

Det ryktes at dette er særdeles dyre rifler, har noen en slik rifle som kan utdype kvalitet, pris og hvem som forhandler dem?

Link to comment
Share on other sites

Jeg får ta en telefon til de å høre i løpet av uka. Jeg er på utkikk etter rifle for elgjakta og ønsker meg en rifle bygd på mauser-type låskasse med klassisk utseende, solid skjefte med sikkre og enkle funskjoner.

 

Tittet litt rundt på nettet uten å finne fryktelig mye info, men de har et brett spekter kalibre av interesse og stainless hunter eller lik modell med blått stål hadde vært midt i blinken tror jeg.

 

Husker du ca pris seawolf?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...