Jump to content

Jegerprøvekurs i Kristiansand sentrum


olbe

Recommended Posts

  • 4 months later...

Nå er vårens mange kurs over og neste kurs i Kristiansand arrangeres i august. Kristiansand er eneste leverandør av Jegerprøven i Kristiansand og har bred kompetanse og erfaring. Førsteklasses kurs til en rimelig penge. Her får du gratis medlemskap, rabatter på skytebane, gratis ekstra skytekurs og vanvittige priser på våpenkjøp. Sjekk www.njff.no/kristiansand

Link to comment
Share on other sites

Nei, nei nei.... XXL kjører kurs i Lillesand og har skyting på Herefoss mange mil unna Kristiansand. De har kurs gjennom Lillesand og Birkenes Jeger og Fisk. Det er kun Kristiansand Jeger og Fiskerforenig som holder til i Kristiansand, hvor og deres skytebane er... Hvis man heller vil reise litt for å ta prøven anbefales Søgne og Vennesla Jeger og Fisk som kjører kurs flere ganger i året. De har lang erfaring og dyktige instruktører.

Link to comment
Share on other sites

He he, Kristiansand Kommune :) ikke i byen akkurat, men så nær man kan komme etter at de la ned alle skytebanene nær sentrum... Vel... Poenget er at de fleste vil ha det så nært som mulig, den beste prisen, de beste fordelene som følger med, så enkelt som mulig og så bra som mulig... I Kristiansand finnes det da bare en leverandør, helt udiskutabelt, men heldigvis og helt topp..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...