Jump to content

OSL godkjenningskurs for nye PPC skyttere 21 - 24 mai 2014


ojoh

Recommended Posts

Oppegård SL kjører godkjenningskurs for nye PPC skyttere på Kurud

 

Skyttere som vil konkurrere innen PPC skyting må gjennomgå et obligatorisk godkjenningskurs. Teoridelen av kurset tar for seg regelverket (WA Rule Book), praktiske tips mht utstyr og matchgjennomføring. På den praktiske skytedagen omsettes teori til praksis.

 

Vi legger opp til følgende kursplan:

 

Onsdag 21. mai: Teorikveld fra kl 18 – 21 (ingen våpen)

Torsdag 22. mai: Praktisk PPC skyting kl 18 – 21 (våpen og 200 skudd)

Lørdag 24. mai: Godkjenningsmatch kl 12 – 16 (våpen og min 200 skudd).

 

PPC skyting krever noe bevegelighet hos skytterne, og det er en forutsetning at skytterne er i stand til å bevege seg ned i liggende og opp i stående stilling med våpen i hendene i henhold til sikker våpen håndtering.

 

Skytterne må disponere håndvåpen i cal 38 / 9mm (revolver / pistol) og passende hylster (hylster må dekke avtrekkerbøylen) med 4 hurtigladere / 4 magasiner. OSL har noen hurtigladere til utlån. Kursdeltagerne må laste ned PPC regelverket som finnes under fanen “PPC skyting”.

 

Lørdagens kvalifiseringsmatch den 24. mai er en åpen NSF approbert PPC 1500 match med 3 lag, hvor kursdeltegerne får fortrinn, men er åpen for andre godkjente PPC skyttere. Det er et krav fra WA1500 (World Association;, http://www.wa1500.org/) at kvalifiseringsmatch er et åpent PPC stevne for tildeling av WA godkjenning og WAID (identifikasjonsnummer). Det blir anledning til trening / oppvarming fra kl 10 på lørdag før matchen.

 

Kursavgift er 400 kr, som dekker en start i lørdagens match, betales kontant på første kursdag. Kurset holdes i sin helhet på klubbhuset og pistolbanen på Kurud

 

Påmelding: oivindj(krøllalfa)no.ibm.com

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Minner om PPC kurs i mai. Nå er PPC sesongen i full i gang hos broderfolket i øst med Swedish Open PPC cup. Oppegård har terminfestet et sommer stevne før det braker løst med EM i august. Det blir stor internasjonal deltagelse og de beste skytterne i Tyskland og Sverige har meldt sin ankomst. Her får dere en unik sjanse til å bryne dere på de beste, se fantastisk PPC skyting og få en masse gode tips - men dere må ha godkjenningskurs og helst et stevne eller to ... Så meld dere på til kurs vi har plasser ledig!

Påmelding: oivindj(alfakrøll)no.ibm.com

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Jeg kan ikke garantere at vi klarer å finne plass til flere PPC godkjenningskurs før EM i august... Så de som vil benytte denne unike sjansen til å få delta på et PPC EM på norsk jord må melde seg på kurs nå!!

Broderfolket i øst er i full sving med sin Swedish Open cup og det ofte bare en drøy time unna det sentrale østlandsområdet - fantastisk fin trening og veldig hyggelig.

 

Hiv dere på PPC kurs nå - så har dere mulighet til å være med der det skjer....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...