Jump to content

Ta med villsvin hjem...og reisetips?


chmeland

Recommended Posts

Hei

 

Om vi blir noen få deltakere til blir det tur til Tsjekkia (via Krakow) 10-14. desember .

 

Jeg har hørt at man kan ta med 20 kg kjøtt hjem, til eget bruk. Jeg antar jeg ikke rekker å få utført trikinprøve der borte, så hvilke deler skal jeg ta med hjem for prøve? Tunge? Mellomgulv?

 

Om dere har andre gode tips tar jeg gjerne i mot. Planen er å ta med rifle men også halvauto hagle (mest til faren min som også skal være med, med slugs)

 

Hvilke deler av svinet er best, dvs gir mest opplevelse av villsvin og smaker godt? (Har rikelig tilgang på hjort og rådyr, så da er kanskje ikke filetene nødvendigvis det mest spennende?)

 

Mvh Chr M

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...