chmeland Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Hei Om vi blir noen få deltakere til blir det tur til Tsjekkia (via Krakow) 10-14. desember . Jeg har hørt at man kan ta med 20 kg kjøtt hjem, til eget bruk. Jeg antar jeg ikke rekker å få utført trikinprøve der borte, så hvilke deler skal jeg ta med hjem for prøve? Tunge? Mellomgulv? Om dere har andre gode tips tar jeg gjerne i mot. Planen er å ta med rifle men også halvauto hagle (mest til faren min som også skal være med, med slugs) Hvilke deler av svinet er best, dvs gir mest opplevelse av villsvin og smaker godt? (Har rikelig tilgang på hjort og rådyr, så da er kanskje ikke filetene nødvendigvis det mest spennende?) Mvh Chr M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolverine67 Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Skinkestek av villsvin er snadder. Likeså ribbe. Sjekk ut om det er restriksjoner. Jeg vet det er restriksjoner lenger øst grunnet et svinepestutbrudd i Russland, Hviterussland og Ukraina. Forøvrig tror jeg grensa er 75 kilo kjøtt fra egen jakt fra EU land. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rypejegern Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Har tatt kjøtt med fra Tsjekkia 4 ganger, Blir som regel et rådyr lår eller to pluss indrefilet av gris. Jeg har ikke tatt noen prøver av kjøttet men tilbereder på temp som gjør at det ikke er noe fare. Hvor i Tsjekkia er det dere tar turen ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.