Jump to content

Europamesterskap i PPC på Kurud, Oppegård skytterlag


ojoh

Recommended Posts

Norge ble av PPC World Assosiation (WA) tildelt Europamesterskapet, og etter et meget vellykket og godt gjennomført Norway Open NM PPC ble Oppegård SL forespurt om vi kunne stå som vertskap. OSL har nå besluttet at vi tar den utfordringen, og det vil bli Europamesterskap i PPC skyting på Kurud over tre skytedager fra fredag 22. til søndag 24. august 2014.

Et EM krever et baneanlegg med godt kapasitet som kan ta unna både 1500 matcher og kortmatcher. OSL bygget før NM to skivevoller på vår 50 meters bane som er tilpasset 1500 matchene med 16 standplasser under tak. Vi vil i løpet av høsten / våren tilpasse vår 25 meterbane slik at vi kan ta unna kortmatched der med 9 standplasser for 25 yard også under tak.

Vi vil sette opp lag i hht tider fordelt over de tre skytedagene, og benytte elektronisk påmelding slik at skytterne kan melde seg på etter ønske og der det er plass. Vi vil legge ut en invitasjon i løpet av høsten - følg med på www.oppegaardsl.no

 

Ellers minner jeg om at vi kjører OSL Open PPC Winter Cup med første runde 2 . november (stevnet ar approbert av NSF og satt på terminlista) - og for de som ikke har PPC kurs kjører vi kurs på Kurud onsdag 30/10 og torsdag 31/10.

 

Øivind

OSL

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

OSL gjør oppmerksom på at EM dato er flyttet en uke til 28 - 31 august 2014 (det blir fire skytedager). Etter diskusjon med WA1500 ble vi enige om at den første datoen ble for tett på det tyske PPC1500 mesterskapet og at det var bedre om vi flyttet arrangementet en uke. Arrangementet ligger nå ute på WA1500 sin terminliste for 2014

 

Mvh Øivind Johnsen

Oppegård SL

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...