Jump to content

Accubound 140 gr med N-19


oglan

Recommended Posts

Jeg lader Accubonden med N-19, men har ikke ladedata tilgjengelig for øyeblikket. Accubonden har vel noe lengre bæreflate en Sierra i samme vekt, så om en legger seg på minimumsladning i første omgang, burde dette være rimelig trygt. Mener jeg ligger et par grain lavere en dataene for Sierra som er oppgitt på boksen.

Link to comment
Share on other sites

Regnet med det ble for liten fart, N-15 og RA 15 er vel veldig lik MRP?

 

RP 22 fra Bofors(Bofors sitt eget prod.nummer) leveres til mange ulike under ulike navn. Norma MRP, Rhino22, Reloader22, Rws 905, Norma-15, Raufoss RP-15 er alle samme kruttet. Forskjellen på de sivile og skytterlagsutgavene er at de sivile utgavene sorteres veldig nøye og blandes lotter imellom fordi de skal tilfredsstille brukere som forholder seg til data som er trykket i tabeller og bøker. Les kruttets brennhastighet tilpasses tabellene - eller riktigere spesifikasjonene til den aktuelle merkevaren.

 

På skytterlagskruttene sorteres og blandes de ikke i det hele tatt - så sant den aktuelle lot'n ikke er så langt unna at den er på grensen til å bli noe annet. Det de gjør er å tilpasse ladedataene etter den aktuelle kruttlotten så dataene varierer fra gang til gang. Det er derfor skytterlagskrutt er billigere. Etterarbeidet er tilnærmet 0.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...