Jump to content

Kaliber 16 hylser.


silent hunter

Recommended Posts

Hei. Er det nokon her som veit kor eg kan få tak i leirdueskudd i 16/70, med annerkjent hylse? Har sendt nokre e-postar rundt, men svaret er for det meste att dei ikkje kan skaffe cal. 16 patroner med stål. Er også på jakt etter nokon som har cal. 16 hagle som kan skyte disse for meg, då eg ikkje vill skyte stål i min kombi.

Link to comment
Share on other sites

Kjøpte 100stk. Gamebore Jaguar Steel i går, hos Sannes Presisjon. 3kr pr.stk. Disse har 67mm. Cheddite hylse, og fungerer meget bra til omlading. Ladedata i massevis :)

 

Ellers ser jeg det slenger en og annen pakke Clever Mirage i diverse sportsbutikker. Usikker på hva slags hylse som er brukt der... Har sett både rød og grønn basewad..

Link to comment
Share on other sites

Jeg bestilte 250 stk. gamebore jaguar steel hos jakt&friluft i dag. Skal være cheddite hylser i disse. Koster 2,59 pr skudd. De hadde 1250 stk. på filialen på gjøvik. Jeg henter mine til uka i Asker. Skyter de, og lader om med killer ladninger til drillingen. Takker til de på kammeret som har bidratt med gode tips, ladedata, og til og med sendt noen prøver på diverse hagl, hylser m.m. Inspirerende og generøs holdning hos mange her inne :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...