Jump to content

Jaktfelt resultater


Blinkskytter

Recommended Posts

Er det noe krav til når en melder inn resultater etter et stemne til Jaktskyting.no? Ser det er flere foreninger som er trege med å melde inn resultater der.

Var på et jaktfeltstemne for 7 uker siden og resultater er ikke meldt inn enda.Vil ikke oppgi navn på forening,er ikke ute etter å henge ut noen foreninger men bare lurer på hvorfor de er så himla trege med å melde inn resultater.

Link to comment
Share on other sites

På de jaktfeltstevnene jeg har vært på har det alltid stått oppført en kontaktperson hos arrangøren for hvert stevne. Har du snakket med de som arrangerte stevnet du var på? Hvis ikke, gjør det. Eller du kan sikkert ringe Vidar Nilsen i NJFF så får du sikkert vite hva som gjelder direkte fra en som driver med det. Pleier ikke å være vanskelig å få tak i eller få fornuftige svar av.

Link to comment
Share on other sites

Her er svar fra NJFF som jeg fikk i dag.

Foreningene skal sende resultatrapport til sitt fylkeslag innen 14 dager etter avholdt stevne. Fylkeslaget videresender til klasseføringsdatabasen. En må derfor påregne at det kan ta litt tid før resultater er lagt inn i databasen.

Det er en kjensgjerning at det er enkelte foreninger som er seine med innmelding av resultater, eller at de samler flere rapporter om de har flere stevner.

 

Kan også nevnes at det gjøres en jobb fra NJFF/fylkeslagenes side med purring på resultater slik at klasseføringa skal bli mest mulig korrekt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...