Jump to content

Tiurmiddag i farta!Hjelp!


kongle

Recommended Posts

Hei trenger råd angående tiurmiddag. Har aldri laget det før men sånn blir det:

Koker nå kraft på skrog, nakke og en sønderskuttvinge.

Har også tatt vare på krås med innhold av blåbær, tyttebær og bar, tenkte å bruke denne i kraft, men skal innholdet også i eller bare selve kråsen?

Tenkte jeg skulle lage saus med tiurlever og hjerte eller er det noen som har erfaring med stekt tiurhjerte?

Ble tiurmiddag i hui og hast så trenger råd! :oops:

Forøvrig er det poteter, rømme/fløtesaus og tiurbryst, vinge, jerpestykker og lår brunet også stekt i stekepose som er planen...

Går dette bra?

Er åpen for alle innspill!

 

Mvh

Fjøra

Link to comment
Share on other sites

Er vel litt seint ute men et godt tips du kansjerekker er og ha noen skiver ekte geitost i sausen, Ville også tømt kråsen før tilbredning.

Sist men ikke minst stek på lav temp og bruk heller lengere steiketid og husk og la kjøttet hvile før servering.

Lykke til :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...