kongle Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Hei trenger råd angående tiurmiddag. Har aldri laget det før men sånn blir det: Koker nå kraft på skrog, nakke og en sønderskuttvinge. Har også tatt vare på krås med innhold av blåbær, tyttebær og bar, tenkte å bruke denne i kraft, men skal innholdet også i eller bare selve kråsen? Tenkte jeg skulle lage saus med tiurlever og hjerte eller er det noen som har erfaring med stekt tiurhjerte? Ble tiurmiddag i hui og hast så trenger råd! Forøvrig er det poteter, rømme/fløtesaus og tiurbryst, vinge, jerpestykker og lår brunet også stekt i stekepose som er planen... Går dette bra? Er åpen for alle innspill! Mvh Fjøra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiur666 Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Er vel litt seint ute men et godt tips du kansjerekker er og ha noen skiver ekte geitost i sausen, Ville også tømt kråsen før tilbredning. Sist men ikke minst stek på lav temp og bruk heller lengere steiketid og husk og la kjøttet hvile før servering. Lykke til Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.