Jump to content

Skarveconfit?


Muntjac

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Ville prøvd kortere tid, med lavere varme.

 

Har laget andebryst, kamskjell, breiflabb og hjort i julen + rotgrønnsaker.

 

Alt stekt på svak varme, maks 60 grader på kjøtt/fisk + 150 grader på grønnsaker.

 

Fungerte utmerket med gode sauser laget ved siden av.

 

Kommer til å kjøpe sous vide maskin for bedre temperaturkontroll/beholde smak.

 

Mvh

 

Jon

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...