Cold Zero Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Hei, har bestilt meg en muurikka 48. Noen som har erfaring med matlaging på denne? Jeg har bestilt med gass brenner og ser for meg å benytte den både på gass og på bål, lurer litt på hvor mye gass som må til? Kan jeg ha med en "vanlig" gassboks/ vil dette holde? Eller må jeg planlegge med en gassflaske tilsvarende den jeg har på gassgrillen hjemme... Setter pris på erfaringer / tips . oppskrifter for turmat på denne er heller ikke feil:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Boks kan vel bli litt snaut. Jeg bruker en flafke lik den jeg har hjemme til gassutstyret. En regulator til gassbrenneren og du bruker samme flaske som til grillen. Ellers er de konge på tur. Start med forrett, litt vask, lag middag, litt vask og pannekaker til dessert. De kan brukes til alt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.