Jump to content

Verdi på sauer 147s


16/70

Recommended Posts

10-15 lapper? dette er vel å lage blår i en selgers øyne? disse gode utgaver har gått for 5-7 lapper ut fra forhandlere....hold følelser om et produkt utenom realistisk nivå på pris. sauer har gått for alt fra 2-8 lapper og i høyeste pris uskutte eks av god kvalitet. dette er flotte våpen men ikke sagnomsust da kvaliteten varierte mye på finish og stålkvalitet.

Link to comment
Share on other sites

denne ble solgt på en auksjon i Sverige, sier vel litt om prisnivået

HAGELGEVÄR, Tyskt, svs hammerless, fabrikat: Merkel, modell 147 S, kal. 12-70, tillvnr. 9236, piplängd 72 cm, ca. 1/1+1/1 choke, förlängd spång med kryssbult, top lever, ejektor, stålfärgad baskyl med sidolås, helgraverad med djur och scrollgravyr, på vänster sida stående fågelhund med 4 rapphöns, på den högra sidan en räv med 3 änder, dubbla avtryckare, kolv med kindstöd och pistolgrepp, bakelitbakkappa, rembyglar, NYSKICK. Utropspris: 8000-10000SEK

Såld för: 10000 SEK

Link to comment
Share on other sites

Er litt enig med 'blackhawk ' her men på en annen side er den som trådstarter her sier 'ubrukt' kan en spesielt intr. eller samler betale godt og en ubrukt verson er jo nesten umulig og få tak i . Har hatt noen få av årsklassen om hende og de har fint håndverk både på gravereing og tilpassning og mekanismen har fin finnish . Hadde den hett Merkel hadde den stått litt høyere i pris føler jeg . Hadde det hvert en brukt verson men i strøken stand ville jeg også si 10 er mer enn nok .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...