Jump to content

Shira, Info-tråd


slemmo

Recommended Posts

Et lite objektivt i innlegg. Vil på ingen måte tråkke noen på tærne her, og heller ikke oppfattes som stillingtaker ell. debatant. Men- en gang for ca. 25 år siden, var jeg funksjonær i et redningsselskap. En dag ringte en person for å få fraktet sin hund, ca. 4-5 år, til vetrinær for avlivning. Begrunnelse var: hunden tok for mye arbeid og plass i hverdagen.. Ordren ble akseptert og ihverksatt. Imidlertid informerte jeg avd.sjef om at en 100% frisk hund var på vei til avlivning. Han reagerte strax og omdirigerte transporten inn til stasjonen. Det var en nydelig Collie, rolig og tillitsfull. FOD ble kontaktet, og de engasjerte seg umiddelbart. Etter svært mye konflikt-fikk omplassert og reddet hunden. De tok nok sjeen ganske full, men fikk det til. Det er nok også slik at de kansje har vendt seg til å "tøye regler", og gjør nok også feil, i sin iver. Men kun et innlegg, nøytralt.

Link to comment
Share on other sites

Oppdatering fra eieren til Shira på Facebook.

 

Hei alle sammen! tusen takk for dere`s store engasjemang i denne saken, jeg kunne desverre ikke selv poste medlingen om at det ville være ett innslag på "TV2 hjelper deg igår", siden jeg var på jobb, jeg fikk ikke lov av TV2 å poste dette før det var 100% sikkert at det kom på Tvsendingen i går, derav litt sen beskjed ;) Flott er det at Forbrukerrådet også uttaler seg om saken, må bare si at det er mye som blir gjort ifra min side i denne saken, ser at noen etterlyser Politiet osv.. til det må jeg bare svare at jeg jobber med saken, det er ille leit å ikke kunne fortelle dere alt som skjer til enhver tid, men her må handling komme først, også poster jeg ut så snart det er mulig å gjøre det, renger med at dere har forståelse for dette, igjen vil jeg kome med en oppfordring om å passe ordbruken, og ikke begå selvtekt! denne siden er åpen for alle meninger, både positive som negative, men la oss ikke synke så lavt som FOD og deres tilhengere til å komme med personangrep!! ønsker dere alle en flott helg!

 

mvh.

Lars Erik m/familie

(Shira`s eier)

Link to comment
Share on other sites

Tråden nok en gang ryddet for innlegg som ikke følger trådens intensjon. Hvis denne tråden sklir ut flere ganger nå vil den bli vurdert stengt.

 

 

For all del, nå står det vel ikke skrevet noe sted at kammeret skal være noe diskusjonsforum hvor brukerne skal lufte sine personlige meninger, ei heller noe demokrati for den del.

 

Om man fra kammerets side har den oppfatning at denne saken ikke har noen relevanse for de av kammerets brukere som er hundeeiere så er det kanskje like greit å stenge tråden med en gang, og ikke seigpine debatten til døde slik vi ser det her i dag.

Det er tross alt bare de som påberoper seg å følge demokratiske spilleregler som har noen forpliktelse til ikke å fortie de stemmene som gir luft for opposisjonelle tanker.

 

Vi brukere er bare utakknemlige gjester her, og det er jo deres forum, så det står dere fritt å ta en "FOD" her.

Link to comment
Share on other sites

Det er fordi jeg synes temaet har relevans for forumets medlemmer at denne tråden i det hele tatt får leve, som sagt så har det allerede vært stengt to tråder fordi debattantene ikke klarte å holde seg i skinnet. Det betyr at det ikke er mulig å diskutere denne saken saklig, noe som man vel også så på canis og sikkert også på facebook, så på kammeret er det denne tråden eller ingenting.

 

Personlig så interesserer denne saken med midt i r%"#¤, bare så det er klinkende klart for alle at jeg er helt objektiv.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...