Jump to content

sletting av brukere


.260

Recommended Posts

Flere brukere har gått langt tilbake og slettet alt innhold i egne innlegg, og på denne måten ødelagt mye innhold/sammenheng i trådene.

 

Forslag: disse brukerne slettes, e-post adressen blir gjort utilgjengelig for oprettelse av nye brukere.

Link to comment
Share on other sites

Det vil snart bli tatt en runde der slettede innlegg blir gjenopprettet jfr dette punktet under Generelt i forumregelverket:

- Innlegg i gamle tråder skal ikke slettes. Vi forbeholder oss retten til å gjenopprette innlegg, eller gjenfortelle hovedtrekkene i innlegg, der sletting av innlegg har medført vesentlige mangler for tråden. Dette brukes der hvor det slettede innlegget forårsaker vanskeligheter med forståelsen av sammenhengen i tråden, eller det på annen måte er viktig at innlegget/innholdet i innlegget forblir i tråden.

Vurderingen av dette gjøres av moderator.

 

Oppdatert regelverk for Kammeret.no

 

Dette punktet i regelverket ble tatt med under revideringen, og en del brukere har sagt at de derfor ikke vil forholde seg til endringene i regelverket. Dette fordi det var et annet regelverk de godtok da de ble medlemmer. Det disse personene tydeligvis ikke husker, eller gadd å lese, den gangen de registrerte seg er dette punktet i teksten man MÅ godkjenne før man får registrert seg:

Ved å registrere deg hos Kammeret.no (heretter omtalt som "vi", "oss", "vår", "Kammeret.no" eller "http://www.kammeret.no/forum"), må du godta følgende regler. Vennligst ikke registrer deg hos "Kammeret.no" om du ikke godtar reglene. Vi kan redigere disse når som helst og gjøre vårt beste for å holde deg informert. Du bør likevel lese gjennom reglene ofte når du er medlem av Kammeret.no. Du er også bundet til disse reglene etter at endringer er blitt gjort.

Denne teksten har ikke blitt endret siden oppstarten av kammeret.no!

 

Noen brukere ser dessverre ut til å ha misforstått hvordan et diskusjonsforum skal fungere, og sletter innleggene sine (redigerer i filler); enten på trass eller fordi de ikke vet at en stor del av hensikten med et forum er at andre brukere skal kunne finne frem til det samme svaret senere og det derfor er viktig å beholde en tråd mest mulig intakt så man ikke mister informasjon som kan være viktig for å forstå sammenhengen i tråden.

Men, noe sletting av brukere på grunn av at de sletter innleggene sine er ikke aktuellt på det nåværende tidspunktet. Hva som skjer i fremtiden vil tiden vise.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...