pierotto Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Hei. Har skutt no gås og due, som har modnet som de skal, men hatt en merkelig ettersmak. Brystfiletene har hatt en skikkelig metallisk ettersmak? Noen som vet hvorfor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
35 VRM Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Spist pinjekjerner i det siste? Hadde en skikkelig nedtur hva smak angår etter inntak av noen pinjekjerner. Da smakte det meste av metall. Etter div googling etter metallisk smak i kjeften konkluderte jeg med pinjekjernene. Mvh 35 VRM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pierotto Posted September 17, 2011 Author Share Posted September 17, 2011 Nei, er nok ikke der det ligger. Det var ikke alle duene som smakte like skarpt... Var jo nesten som å spise lever. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artesien Normand Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Kan vel være at noen av brysta er noe mer blodslåtte kanskje... Blir fort litt skarpere smak da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guttapåskauen Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Nyskutt fugl som legges direkte i en tett sekk eller plastpose risikerer å få en gjæringsprosess i kjøttet som gir usmak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadob Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Skjærer ut brystene så snart det passer seg slik, og fjerner alt blod. Deretter i fryseren. Aldri noen usmak - og mørt blir det Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.