Jump to content

Artesien Normand

Members
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Artesien Normand

  1. http://www8.garmin.com/support/download ... jsp?id=931" target="_blank Last ned, plugg inn usb fra pc til gps og så søker programmet etter enheten og finner fram programvare oppdatering.
  2. Står vist en del dyr mellom Songa og E134
  3. For de som vil komme i gang med beverjakt, så er dette et bra opplegg til å bli med dyktige jegere. Fikk ikke direktelinken til å fungere, så man må scrolle ned til nyheter http://www.njff.no/telemark/fylke
  4. Rimelig sikker på at det er gaupespor, det er ikke helt uvanlig at gaupa har klørne ute.
  5. Søk på villrein og reinsjakt på Finn.no så får du en mengde treff på reinskort.
  6. Det er mot stillestående mål.
  7. Kan vel hende det er noen få dyr igjen, men mesteparten er vel trekkt langt vest nå.
  8. http://www.blocket.se/helsingborg/Garmi ... 830472.htm" target="_blank? I denne annonsen blir det sagt at den kommer med los indikator, mulig han/de lover noe som ikke kommer da.
  9. Ser at de selger med losindikator i Sverige, så ville jo være rart at man ikke kan få dette til i Norge.
  10. Noen som vet om noen som har 130grains ttsx inne i 30cal, utenom jakt og friluft for de handler jeg ikke med.
  11. http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artik ... d=10115410" target="_blank
  12. http://www.ta.no/nyheter/article6556270.ece" target="_blank Her sier jo ARR at til og med på elg så er det ikke lov å skyte på 170m og henviser til jegerprøveboka
  13. http://fylkesmannen.no/Telemark/Miljo-o ... soversikt/" target="_blank Her er oversikten
  14. http://www.nkk.no/nkk/public/openIndex?ARTICLE_ID=299" target="_blank Her kan du søke etter ettersøksekvipasjer i ditt nær område og så må du evt ringe til noen og høre om de er interresert i å hjelpe deg
  15. kvotefri jakt Jakttid 1 feb - 31 mars http://storerovdyr.rovdata.no/uttag_obs ... &siste=365" target="_blank Hvis du ser imellom endel av bildene som ligger ved sporingene er det litt lettere å tyde spor kanskje.
  16. Er jo ikke så mye råere opplevelse enn å skyte for sin egen hund og ikke minst et slikt prakteksemplar. Bare å gratulere. Har også hatt gleden av å skyte en 12 tagger for min hund tidligere i høst også i Telemark, ikke like stor men veldig gøy.
  17. Trur vel ikke Statskog har så mye eiendom på vidda. Ellers er jo Rauland Statsalmenning og Berunuten Vest i Vinje kommune også noen alternativer da det er mulighet for jakt og overnattingsmuligheter i hytter hvis det skulle knipe http://www.inatur.no/infopages/00/19/71 ... isManual=1" target="_blank" target="_blank http://www.inatur.no/o2/InfoPage-InfoPa ... fjellstyre" target="_blank" target="_blank" target="_blank Det er også muligheter for å bli fraktet med scooter en del av veien inn på disse områdene. Eneste som jeg er usikker på er om det er jakt etter nyttår på Rauland Statsalmenning.
  18. Nå var det orginale kart som blei lagt over på min brikke.
  19. Mulig dette ikke går med de orginale kartbrikkene, men de topo premium karta som jeg har på min brikke går det fint å kopiere på den måten .
  20. Hvis man bruker en pc med SD kort leser og en minnekort leser i usb kontakten kan du kopiere mellom disse.
  21. Er vel mest simle og kalv imot Fyresdal og Valle... Stort sett bare bukk i Vinjedelen av SA.
  22. Var på et privat terreng i fjor og der var det ikke tidsbegrensing, tror det er i statsalmenningene som det er satt tidspunkt for jakt.
  23. Bare å jakte det, så lenge storviltprøven er avlagt og du ikke skyter med hagleløpet så er alt i skjønneste orden.
×
×
  • Create New...