kabar Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Jeg har tenkt meg ut på andejakt i norge, da særlig stokand. men ser jeg noen annen jkaktbar fugel tar jeg den og. Jeg er helt ny på jaktfronten og lurer da på tips om hvordan fugelen skal behandles hvis jeg får tatt noen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drevern Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 ta ut bryst stykkene og stek dem som en biff snadder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanT Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Skyter du fiskender så skjær ut bryst stykkene med en gang du får tak i fuglen, skjær vekk alt fett for ellers blir det transmak på kjøttet;) --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=60.636258,5.064462 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bak308n Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 nå skal eg var heilt ærlig! eg har jakta fiskeender i 2-3 år nå, å når eg skyte ei fiskand så kan eg godt vente ein time å kanskje lenger og før eg tar brøsto ut på dei. å eg har alldri smakt tran av mine ender. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maui Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 For alle nye jegere anbefales DVD-filmen "Det ville kjøttet". Den tar for seg hvordan du skal ta vare på viltet etter at du har skutt det. Du kan bestille filmen og se en teaser på www.faunmedia.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.