huskyridah Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Hei, har no prøva meg på knivmaking etter at breibandet forsvant og eg ikkje kunne spila så mykje spill Syns det er veldig moro og trur eg kjem til å halde på med det. Ville vore kjempe moro med nokon kommentarar, tek imot ris og ros! Skaft: Elghorn, lær, Flammebjørk. Blad: Brusletto Hauk (trur eg). Skulle kanskje hatt bilete litt større.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skaumann Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Flott kniv, denne skulle jeg gjerne eid. Stå på videre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
huskyridah Posted March 19, 2011 Author Share Posted March 19, 2011 Tusen Takk! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperHansen Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Fin kniv!Kanskje det hadde gjort seg å beise skaft og pusse ned før oljing?Sånn for å få frem litt liv og kontrast i skaftet.Bare ett forslag da jeg liker litt mørkere skaft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
huskyridah Posted March 19, 2011 Author Share Posted March 19, 2011 Fin kniv!Kanskje det hadde gjort seg å beise skaft og pusse ned før oljing?Sånn for å få frem litt liv og kontrast i skaftet.Bare ett forslag da jeg liker litt mørkere skaft Takk, Kanskje eg skal prøve det.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadden Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Flott brukskniv det der. Bare lag flere, du har en artig hobby der. Selve kniven likner mye på en av de første jeg laget, med et blad som heter Brusletto Jerven. Denne er absolutt en av mine favorittkniver til slakting og har vært inni mange elger etter hvert. Et tips for å farge bladet: Prøv med narvsverte og eventuelt kan du pusse litt etterpå med fint sandpapir og så den endelige overflatebehandlingen med diverse lurium. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
huskyridah Posted March 20, 2011 Author Share Posted March 20, 2011 Takk for fine ord og idear Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.