Jump to content

huskyridah

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About huskyridah

  • Birthday 02/06/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

huskyridah's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Kanskje eg må reise upp og sjå om det er noko på saga te gamlefar!
  2. Bestilte nylig et knivblad fra nordellknives og fikk tollavgift på 200 kroner.
  3. huskyridah

    Sliresett

    Tusen takk for svar G.Larson. Mvh Aslak..
  4. huskyridah

    Sliresett

    Det står i trådstarters 1. innlegg. hehe, ja leste litt for kjapt nedover. Fokuserte meir på sakene han hadde kjøpt. Må bare ta på meg den...
  5. huskyridah

    Sliresett

    Har ingen anelse på forskjellen, men lura berre på kvar du handla sakene dine?? Men eg har bruka rårandslær som eg har kjøpt frå http://www.skinnlaaven.no dette er eg veldig fornøgd med, enkelt å arbeide med blir veldig hardt og lett å prege når det er vått.. Mvh Aslak Edit: Såg at du hadde spurt Jørn Jensen (eller noko). Har han ei nettside?
  6. Hei, lura berre på om nokon viste om ei side med litt eksotiske eller stabiliserte emne i norge? Er litt kjedeleg å bestille frå utlandet og måtte betale like mykje i toll og frakt som for emne... Ettersom eg er 16 år og inntekta ikkje er noko å skryte av så er eg ikkje så glad i å bruke ein masse pengar Har bare funne utenlandske sider som nordellknives og brisa. På førehand takk. Mvh Aslak.
  7. Igjen ein utrulig fin kniv Haretex! Godt jobba!
  8. Legger elghornbiter i narvesverte utspedd med rødsprit eller aceton i ca. 2mnd. Deretter til tørk i noen mnd. De med marg trekker best farge. Margen fylles med det supertunne lynlimet tilslutt, blir nærmest som stabilisert. Hvor kjøper du dette fra? Unskyld om eg maser Gleder meg uansett til nye bilder!!
  9. Oi oi oi! Fine knivar begge to! Finare enn nokon av mine i allefall! Men, lura berre på kva du bruka til å farge elghornet med?
  10. Tøft, kanskje det bli litt myrtrasking i sommar då!
  11. Detta med myreik, vil det kunne skje det sama med andre treslag? Har ikkje så mykje eik her men mange myrar
  12. Har funne ei sie: http://www.rangertactical.com/products/Remington-SWIFT%252dLOKT-2.0-Assisted-Opening-Folder.html Men må berre innrømme at eg ikkje har vore borti butikken.....
  13. Fylte 16 i februar, fikk bestefars Heym SR21 308. Skal bli med dei gamle gubbane av eit jaktlag til hausten. Gjennomsnittsalderen ligg langt over 70 men det er artigt, mange gode historiar og det blir ikkje så forferdelig lange dagar. Blir hovedsaklig elg og hjort på meg... Hadde vore moro ut med hagla også men veit ikkje om eg får moglegheiten.
×
×
  • Create New...