Jump to content

Yldis 12/70 vs. FinnClassic 412s ?


Frikar

Recommended Posts

Hvorfor akkurat de to?Prismessig og kvalitetsmessig er det stor forskjell!Vil du betale så mye som en 412 koster,er det også mye annet å velge i,selv hadde jeg godt for Skb i den prisklassen..Vil du helst ha en rimelig hagle,vil jeg si Lanber er bedre en Yldiz!Men vil du ha den beste av nevnte to:Finn Classic!

Link to comment
Share on other sites

Grunnen til dette er enkelt og greit at hadde sett meg ut Yldizen grunnet pris/vekt. Fikk så titte på søskenbarnet mitt sin Valmet 412s. (Denne satt som ett skudd - OG han har bedt om ett bud på denne fra meg hvis jeg ville kjøpe den! 8) ) Alternativt om han forlanger mer for denne enn jeg får en ny FinnClassic for så kjøper jeg likeså den. Fikk følelsen med en gang av kvalitet så da er valget i grunn gjort! :-)

Link to comment
Share on other sites

Er vel noen år denne da?Men kvalitet er det,han kan ikke forlange det dem koster i dag da..Om det er en Valmet 412(Har byttet navn,modellnr og produksjonsland noen ganger)med kun haglesett,ville jeg budt mellom 5og 7000kr alt etter stand,men det er meg da :? iallefall et mye flottere våpen enn Yldiz!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...