Jump to content

sprekk i låskassa


Guest danko

Recommended Posts

for en tid tilbake,satt en kompis av meg på post,da han oppdager en godt syn lig sprekk fremm på låskassa i sin brno i kal 375. kjøpt ca midt på 90 tallet.skutt under 1000 skudd med den,aldrig noen overladninger.hva kunne skjedd om han ikke oppdaga sprekken og skutt :?: lurer på om andre har opplevd det samme,sikkert no materialtretthet eller lignende..

Link to comment
Share on other sites

Hvis du har sett et par bilder av Jesus med tornekransen rundt pappen, så hadde vel kompisen din sikkert fått noko lignande, berre at det hadde vært av metall, og stått reklame for Brno i kransen... :)

 

Nei frå spøk til revolver, det spørs heilt kor stor sprekken var og kor den sprekken satt. Har skutt med våpen med sprekkdannelser uten at det har fått følger, men det er tull å ta sjansen på det.

 

Det er nok sikkert trettheit i metall, luftbobler i metallet eller feil med herding som har gjort dette. Iallefall vil eg tru det, sidan den ikkje er skutt med allverdens kraftig ammo. Har ikkje hørt om liknende tilfeller på Brno tidligere, så du får vente litt å sjå om andre har erfaringer med det.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...