Jump to content

Storfugljakt i sverige.. kostbart?


dalla

Recommended Posts

Har vært en uke i Sverige på jakt nå i høst (åpningsuka) og jeg syntes ikke det var avskrekkende dyrt. Diesel var vel den største utgiften vi hadde, men så byttet vi også jaktområde tre ganger så det ble litt kjøring. Vi var to stykker, begge studenter, og ingen av oss ble heeeelt blakke av turen. Legg litt jobb i å finne billige bosteder, eventuelt sats på telt/lavvo så kan man holde kostnadene nede. Jaktkort var billig. (dyreste 250kr/døgnet) Mat er relativt billig. Ammo er billig. Om dere i tillegg bor nære jaktområdet så dere slipper kjøre mye så er det fullt mulig å klare seg med et relativt lite budsjett. Vi satset på gode hytter og som sagt mye kjøring, ei uke kom allikevel på godt under 5000 kroner pr.pers. Syntes ikke det er så ille for ei flott jaktuke.

Link to comment
Share on other sites

Tenker på en slik tur til neste år på "studentbudsjett". Men er såpass heldig å ha ei hytte ikke langt unna ett område på 2500 daa, så overnatting er jo sikret der. :)

 

Men tilbake til topic, det bør ikke være veldig vanskelig å få dere en god tur, enten dere satser på lavvo eller hytte. Sjekk ut inatur.se for å finne områder, eller prøv å finn private tilbydere (gjerne noe dyrere).

 

Husk også å deklarere våpen og slikt inn i Sverige :)

 

Skitt jakt og god tur! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...