Jump to content

Kjøpe optikk i USA?


stigster

Recommended Posts

Spørs hvor du skal der borte, hvilken optikk du er ute etter osv.

 

Min erfaring er at dersom du sprader inn på en "tilfeldig" optkkksjappe i en storby med "normal" USA sales tax (mva), er det lite å spare i forhold til å bare bestille det rett til Norge fra en av de større nettbutikkene som http://www.theopticzone.com

 

Ofte ligger prisene på mindre "vanlige" butikker du "tilfeldigvis" detter borti noe høyere enn tilsvarende nettpriser. I tillegg kommer statenes sales tax. Da ender du prismessig opp ikke veldig langt fra prisen du betaler når du bestiller fra Norge, inkludert mva og frakt.

 

Hos forhandlere som Cabelas o.l. som ligger in the midle of nowhere (dvs ved en eller annen motorvei et eller annet sted) som du må vite om på forhånd, legge inn i reiseruta, beregne ekstra kostnader for å besøke sjappa osv, godprate med kona om lov til å besøke osv, kan du nok spare noe. Har vært innom et par av dem. Ofte er det kun utstyr i det "rimelige" segmentet de har inne.

 

Skal du bo på ett sted der borte i lengre tid, kan du jo bestille til den adressen du bor på, fra en av de større nettbutikkene der borte. Da er det nok litt å spare.

 

Sjekk ut området du skal besøke, hva som ligger av butikker i området, priser, salstax o.l. Husk at det fort kan bli kostbar optikk dersom du skal "bruke" en hel feriedag (eller lignende) på å lete frem en bestemt butikk dor å spare noen kroner.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...