Callandor Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Etter villsvin jakt turen siste helga i mai, sitter jeg med litt kjøtt i frysen. Vil påstå jeg er ganske "grønn" på tilbreding av viltkjøtt. Ok. Har 1stk indrefilet, 1stk ytre. Noen som har tips til tilbreding av dette? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser M03 Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Smaken er ikke så helt forskjellig fra vanlig svin, så om du finner en oppskrift til gris så vil dette fungere. Villsvin kjøttet er magrere... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipheron Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Blir ikke feil å grille Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hholm1 Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Var på Villsvinmiddag for noen år siden, og det var kjempegodt. Sausen er noe av det beste jeg har smakt. Noen som har oppskrift eller tips på Villsvin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.