Jump to content

Spørreskjema fra rypeforvaltningsprosjektet


dimex

Recommended Posts

Legger ut en mail jeg har fått med en undersøkelse fra Institutt for naturforvaltning.

Tror det er flere enn meg som kan ha interesse av å svare på dette, og regner ikke med at alle har fått mailen.

Det står følgende (Linken til der dere kan svare på undersøkelsen ligger i teksten som er merket med rødt):

----

Til landets rype/skogsfugljegere!

 

Rypeforvaltningsprosjektet 2006-2011 er historiens største forskningssatsning på rype/skogsfugl i Norge. Prosjektet ledes av Hans Chr. Pedersen i samarbeid med en rekke aktører både blant forskere (NINA, HiH, UMB, HiNT) og blant brukere (Statskog, Norskog, NJFF, Skogeierforbundet, Fefo m.fl.).

 

Rypeforvaltningsprosjektets viktigste formål er å skaffe til veie forskningsbasert kunnskap til nytte for den praktiske forvaltninga. Spørreundersøkelser blant jegerne er derfor viktig i dette prosjektet. Vi har tidligere gjennomført undersøkelser om rypejegernes preferanser for ulike jaktterreng, overnattingstilbud m.m.. Nå ønsker vi å spørre deg som rype/skogsfugljeger mer detaljert om ditt syn på ulike forvaltningstiltak. Dette er en god mulighet til å være med å påvirke framtidas jakttilbud på rype/skogsfugl. Vi håper du vil benytte deg av den!

 

Det tar anslagsvis 5-15 minutter å svare på undersøkelsen. Besvarelsen gjøres anonymt, vi kan ikke koble ditt svar til din e-post eller identitet.

 

Dersom du har bekjente som er rype/skogsfugljegere og som ikke har mottatt spørreundersøkelsen fra oss, tips dem gjerne om at de kan svare via http://www.skoginfo.no. Her finner du også mer informasjon og siste oppdaterte nyheter om Rypeforvaltningsprosjektet.

 

---

Fikk også en oppfølgingsmail:

---

Hei

 

I spørreundersøkelsen i regi av Rypeforvaltningsprosjektet 2006-2011 spør vi etter jegernes syn på en rekke forvaltningstiltak. Vi ønsker å presisere at dette ikke betyr at prosjektets samarbeidspartnere (eks. Statskog, Fefo, forskermiljøet) anser at alle tiltakene er velegnet for å gi en bedre forvaltning. Dette er tenkte tiltak som mer eller mindre har blitt luftet (og tildels utprøvd) i deler av rype/skogsfugl-Norge. Vi ønsker uansett å høre jegernes syn på disse tiltakene, ikke minst for de tiltak som dere mener er uaktuelle/uakseptable!

 

Vi vil samtidig også klargjøre at basisprisene som er satt på hhv. kortterreng (kr. 1.000) og leieterreng (kr 10.000) ikke betyr at prosjektets samarbeidspartnere mener dette er det prisnivået norsk rype/skogsfugljakt bør ligge på. Fordi vi er ute etter å måle den relative endringen i jegernes betalingsvilje, og ikke det faktiske nivået i kroner og øre, er ganske enkelt et "rundt" tall a la 10, 100, 1000 etc. å foretrekke.

 

Vi takker for stor deltagelse og engasjement så langt!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...