Jump to content

Remington 11/87 Sportsman


Hammox

Recommended Posts

Som selger av disse våpen vil jeg heller si kjøp en Baikal Mp-153. Sportman 11/87 har vi hatt mye klager på det har vært funksjonsfeil og bruker feil. Mens M-153en er det bare fornøyde kunder å se, meg selv inkludert over 3000skudd uten puss og den virker enda, kun noen olje dråper i det som lear seg og utpå så det ikke ruster å den virker støtt.

 

Pluss den er billigere :wink:

Link to comment
Share on other sites

Takk for tipset :) Jeg er temmelig lang både i hals og armer - hvordan er tilpasningsmulighetene for Baikalen?

 

Skal få ei hagle i bytte hos G-sport for en Escort PS marine jeg kjøpte, som var full av produksjonsfeil. De foreslo Remingtonen. Vet du om de fører Baikals halvautoer?

Link to comment
Share on other sites

Skal være muligheter for å kunne tilpasse det litt, men er usikker på hvor mye da den passet meg som ett skudd og den passer de fleste uten noe mixmax. Har hørt de har laget en slik skive som endrer stokken litt i fall og lengde.

 

G-sport har Baikal men vet ikke om de fører automaten. Det må du høre med de.

Link to comment
Share on other sites

Har også ei 11.87(tror mi heter Premier?), og er kjempe fornøyd :D . Et topp våpen, som aldri har sviktet meg. Har hatt den siden 1989, og skutt mange tusen skudd, og aldri et klikk. Har ikke hatt noen annen auto hagle enn den, men ikke noe mer vedlikeholdskrevende enn andre auto hagler tror jeg?. Pusser løpet, og tørket av inni der eksosen/gassen kommer ut(under forskjeftet). Litt tung er den. Tror min er 3,7 kg, men ikke værre enn at den har blitt med på mange turer på fjellet etter rypa. Den er som alt anna laget i USA, tung, solid og holdbar. Hadde sikkert blitt lettere med kortere løp. Mi har litt langt løp, og sikkert råd å få kortere å lettere løp?. Så en annen fordel, en får kjøpt mye ekstra "stæsj" for en grei pris om en vil forandre litt på konseptet en har. Finnes side opp og side ned med løp og skjefter å skifte ut(særlig fra US nettbutikker).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...