Jump to content

DIN MENING OM FELT STEVNE 30 AUG I PORSGRUNN ?


Slegga-ppk

Recommended Posts

Okai, jeg skal gi en generell tilbakemelding på nevnte stevnet.

 

Påmelding

Som vanlig blir det litt kø, men det overlever vi :-) utover dagen gikk det relativt greit med påmeldingen og det var lite å vente mellom startene. Helt okai :-)

 

Opprop

Hvis man ikke parkerer helt ved sekretariatet kan det være ett problem, kanskje det kunne vært satt opp noen høytalere ved hovedparkeringen samt nede ved liggende. Det hadde løst problemet enkelt for alle parter.

 

Standplass ledere

Her er alle flinke, men ved ett par tilfeller er det litt feiltolkning av regler (dømming av skudd er det som går igjen) pluss en som ikke helt var enig med seg selv om det var beste hånd for alle, eller kun for fin/grov. Men alt i alt godkjent.

 

Løypa

Løypa er som den pleier å være, det var gode tider og store figurer til tider noe som passet bra til DM i militær. Men jeg savner noen fallfigurer slik at vi slipper ”plakat” skyting. Dette gjelder for eksempel standplass 1, 6, 7, 9 og 10

 

Skytetider

Som tidligere nevnt, helt okai :-) spesielt med tanke på skytestilling og størrelse på figurene.

 

Resultat service

Her kan nok arrangøren være mye flinkere, det tok til tider litt vel lang tid (1t ++) før resultatene kom opp. Når man kommer inn fra runde 4 bør runde 2 være oppe på veggen. Her trengs det forbedringer. Og det er viktig når man skal arrangere ett mesterskap å hele tiden ha oppdaterte lister. Det bør minst printes for hvert 4 lag som kommer inn og ikke annenhver time. :-(

 

Mesterskap

Dette går mer på Vestfold og Telemark skytterkrets, av gammel tradisjon (hør den før?) vil ikke disse kretsene sette opp andre klasser enn Åpen pluss V60. Buskerud har flere ganger bedt om at de klasser under NM blir benyttet men den gang ei, i forkant av dette mesterskapet ble det kommunisert ut til kretsene at skytterne i Buskerud samt styret i kretsen ber om at alle klasser blir tatt i bruk som på NM.

 

Etter mye frem og tilbake ble det til slutt kjørt ut en egen liste for klasse kvinner og en omskyting ble gjennomført for å skille de med poenglikhet. De som var med fikk kjørt seg skikkelig siden vi havnet ned på 6sek før det skilte, tilskuerne fikk se at også jentene kan skape morsomme og spennende omskyting.

 

Så her må kretsene gå i seg selv og tenke litt mer nytt, ellers så ender vi opp med kun gamle og grinete mannfolk. Og det vil vi vel ikke ha? :-)

 

K.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...