Jump to content

tangfolio

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tangfolio

  1. samlingen du viser her var vel ikke all verden, men du hadde den vel ikke ikke benk kanskje?
  2. Velkommen til vårt feltstevne på Myrespiten på søndag! Også denne gangen kan vi vise til en spennende og variert løype (blir noen nye standplasser og avstander). Hokksund pistolklubb
  3. He he gleder meg til omskyting med deg til nesteår kjetil!
  4. Hammerli x-esse 22 cal får den for rundt 7500 kr ferdig tilpasset, se på hva som ble brukt under NM, de som sto igjen i omskytingen brukte begge dette våpnet det ble både gull og sølv i nm med den typen, men er jo ikke sikkert den passer for alle så spør om og få prøve noe forskjellige av andre i klubben din. Men presisjonen er det ikke noe og klage på med dette våpnet og et nydelig avtrekk så da er det bare opp til skyttern!
  5. pokker måtte du gå den siste runden i åpen da?!!! he he he
  6. Hei Prøv og godsnakke med interarms om pris, jeg kjøpte en slik Tangfolio i fjor i 9mm har skutt maaaange tusen skudd uten 1 eneste feil!! den går som bare pokker, den jeg har er med 5" pipe. mener jeg betalte noe rundt 12 lapper for den. Den kan anbefales på det sterkeste, vel nå skyter jeg ikke praktisk men kun felt, usikker på hva som må til for at den går til det det bruket.
  7. Hmmm kunne vel ikke akkurat klage på skudda denne gangen var nok han som dro i avtrekkern som surra bort de 3 poenga....... men du ???? hva var det du gikk på a?!! fylte faen meg de 4 rundene du gikk!! hmmm , men vi får se på myrespiten til helga!! men nå får jeg holde ting for meg selv
  8. Enig med deg Kjetil. Slettet unødvendig sitering. Polardego
  9. Til helga bør du ha 9èrn pusset og klar for da vil jeg ha revansj! og denne gangen harjeg med skudd som funker ( kanskje)
  10. Skjønner ikke hvorfor folk klager på standplass ledrene, de var både høflige og vennlige, og gjorde jobben sin etter reglene, har du skutt for tidlig da har du driti på leggen, og det at mange andre fulgte etter uten at det ble sagt ild er jo ikke noe st pl ledrene kan noe for, de eneste som gjorde det riktige var de 3 som IKKE skøyt. det ble et flott mesterskap men er enig det at det kunne vært et deltager diplom, og gravering på premier.
  11. en tre dagers kan ingen nekte deg, men pass på og ikke komme på pall plass så alle ser deg
  12. Hei, joa er fisk i elva.. men den blir aldri noe større en snubben min( revolveren altså)
  13. Mener og huske jeg bruker 3,8gr 340 til 147gr frontier kulene, dette til min Tangfolio med 5" løp, skyter helt greie samlinger med den, og den holder ca 130 i faktor, har ikke alle test dataene i hodet, mener totallengde på patronen var 28,6mm
  14. Jeg mener og huske det er 2,8gr 310 og den er da presset ned så tuppen på kula stikker ut 4mm, mange bruker dette men i min originale s&w 686 sprer den like mye som en hagle, men i en revolver med skikkelig løp samler den til rundt en 1 krones stykke på 25 meter, det holder til de fleste feltstevner.
×
×
  • Create New...