Jump to content

NM leirdue


KAOS

Recommended Posts

Nå er nok et NM over... Dette føyer seg vel også inn i rekken av noe som ikke ble helt bra :(

Forbundet viser liten eller ingen interesse for jaktskyting lenger, så det er vel snart på tide å få denne biten ut til et eget utvalg med folk som kan noe om dette og som viser interesse...

Er det noen flere som har meninger om dette :?:

Link to comment
Share on other sites

Mulig du har rett om forbundet, men når det gjelder dette NM så vil jeg vel si at arrangøren bør ta ein del ansvar. F.eks på stien. Det å handle kastemaskiner på europris funker sikkert greit til små lokale stevner og lekeskyting. Når en skal arrangere NM med flere hundre deltakere, så er det nødvendig med en viss standard på maskinene. Dette var ikke tilfellet på Oppdal, og det ødela for ganske mangen. De antatt beste vant riktignok, men de skaper unødvendig mye irritasjon og jeg forstår at det er veldig mangen som ikke er spesiellt imponert over arrangøren.

 

Men nå må kanskje njff vurdere litt mer nøye når de tilegger mesterskap, der kan dem nok kritiseres ja. Ellers så er jeg enig med at skytesporten ikke er helt forbundet sin greie, og burde nok fases litt ut. Men skal du være sportskytter, så er kanksje ikke njff sine disipliner de mest aktuelle heller.

Link to comment
Share on other sites

Det å handle kastemaskiner på europris funker sikkert greit til små lokale stevner og lekeskyting. Når en skal arrangere NM med flere hundre deltakere, så er det nødvendig med en viss standard på maskinene. Dette var ikke tilfellet på Oppdal, og det ødela for ganske mangen. De antatt beste vant riktignok, men de skaper unødvendig mye irritasjon og jeg forstår at det er veldig mangen som ikke er spesiellt imponert over arrangøren.

 

 

Du sier noe der...

Det var vel en som fikk tilnavnet skraphandler - og som hadde litt mye å gjøre.

Ikke visste dem hvordan dem funka, ikke var noe prøvd ut - viser f.eks. til post to på lerduestien. Etter endt dag lå det mer enn en skrue og mutter rundt kasteren....!

 

Detta var for dårlig, rett og slett.

Link to comment
Share on other sites

Må si vi hadde det veldig artig der oppe vi også,men det virket på oss som oppdal ikke var nok forberedt til dette.

Som feks på stien å ha en maskin som ikke har magasin til mer enn 50 duer er jo helt utrolig. Det og ikke lage et lite tak over maskinene hvis regn for alle vet jo at når duer blir våte klabber jo disse seg sammen og det blir bare knus på knus.Vi la også merke til at duer varierte veldig på vinkler og høyde fra dag til dag.Men det skal sies når en sti blir laga med så seine duer blir det veldig mye variasjon og veldig utsatt for vind,så hadde di kjørt opp hastigheten litt hadde det nok ikke vært så stor variasjon. Men poenge demmes var jo og lage en lett sti og det klarte det jo denne gangen. Vi får håpe forbundet tar tak i dette snart og setter visse krav til di som søker om mesterskapa.

Link to comment
Share on other sites

dumt at feil på maskiner og dommere som ikke tar tak i problemene, skal påvirke resultatet i et NM.

 

 

Nå er det vel slik at det var ingen dommere på stien :?: Virket som det var dugnadsfolk uten noen form for motivasjon å kunnskap om det de drev med... noen gjorde en bra jobb så det er sagt.

Forbundet burde etter min mening stille krav om utdannede dommere på en NM sti på lik linje med trapen... Det burde være en mal for både sti og trap fra forbundet, som forbundet burde fulgt opp før de godkjente et NM... Når de ikke har folk på åpningen, å ikke er med under kåringen av mesteren på stien... Da er det for dumt at de skal slå seg på brystet å si at det var et vel gjennomført NM... Noe de har gjort hvert år :!: Til å med etter fjordårets NM på Eidskog presterte de å si det... Hvor er det forbundets representanter har vært :?:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...