Jump to content

Koteletter for 2:)


blacksky

Recommended Posts

Denne fant jeg på i helga!

(tilbehøret er ikke i fokus, man kan bruke grat, bakt

, most og kokt passer:)

 

Det er kjøttet og saus som er i fokus!

 

2 stk nakkekottis av svin(godt marmorerte)

Stekes på middel varme

Sammen med litt cajenne og timian

Dette i 10-15 min

I ei stekeform legges aubergine i skiver sammen med squash og gulerot og 3 dl rødvin

dette ligger i ovn i 5-10 der med legges det sammen med kjøttet etter steking i 10-15 min.

 

I stekepannen, som stekte kjøttet (uten vask), tilføres østerssopp, aromasopp, rørosrømme, rørossmør, knust pepper og fløte.

 

Dette kokes inn:)

 

når kjøtte hviler etter damping i rødvin, skal all rest av grønsaker og vin fra ovn inn i saus.

 

når potettilbehør er ferdig.

 

server!

Kos dere

Bjørnar

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...