blacksky Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Denne fant jeg på i helga! (tilbehøret er ikke i fokus, man kan bruke grat, bakt , most og kokt passer:) Det er kjøttet og saus som er i fokus! 2 stk nakkekottis av svin(godt marmorerte) Stekes på middel varme Sammen med litt cajenne og timian Dette i 10-15 min I ei stekeform legges aubergine i skiver sammen med squash og gulerot og 3 dl rødvin dette ligger i ovn i 5-10 der med legges det sammen med kjøttet etter steking i 10-15 min. I stekepannen, som stekte kjøttet (uten vask), tilføres østerssopp, aromasopp, rørosrømme, rørossmør, knust pepper og fløte. Dette kokes inn:) når kjøtte hviler etter damping i rødvin, skal all rest av grønsaker og vin fra ovn inn i saus. når potettilbehør er ferdig. server! Kos dere Bjørnar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.