Jump to content

Mjølk.. vanlig??


jeg shauer med dachs

Recommended Posts

Jeg har jo som sagt før ei dachs tispe som nå har blitt 11månar. Jeg har syntes at spenene hennes har virka litt hovne, og nå som vi kosa ho på magan så brått peip ho til.. Jeg oppdaga at jeg hadde fått no mjølk akti på hånda, og at det var litt på gølvet. Så lenge detta er mi første bikkje så veit jeg ikke om detta er en normal del av utviklings prosessen. Hadde vært fint om noen av dere som har litt peiling kan si hva dere trur :)

Link to comment
Share on other sites

Går ut fra at hun har hatt sin første løpetid? Dersom hu har "fått seg kar", i et ubevokta øyeblikk, så vet du jo hva det er. :lol:

Dersom du med sikkerhet kan si at hu ikke har vært i kontakt med det motsatte kjønn, virker det som at hun har fått innbilt svangerskap.

Link to comment
Share on other sites

Ok.. Ja ho har hatt første løpetia.. Og var nok ikke no hannbikkje i bilde da, for ho fikk allerede den sjune eller sjette månan. Så da hadde ho ikke vært hos oss så lenge så fulgte med ho nesten hele tia.. Fler hannbikkjer som vi har lufta sammen med har stått å tørr jokka 25-30cm over ho da, så regner vel med at det er no ho trur ja :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...