Jump to content

PBGV

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

PBGV's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Collaborator
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated Rare
  • First Post

Recent Badges

3

Reputation

  1. Nei de er solgt i Sverige
  2. Jeg solgte en trumpf dural 20/76 og 7x57r med en leupold 2-7x33 och nye 30 mm i ny stand for 2 år siden for 42 000 i Sverige. En ven til meg kjøpte en trumpf dural i 12 og 7x57r med en leupold vx-5 i ny stand forrige året for 35 000. Hvis jeg skulle kjøpe din børsa hadde jeg ikke betalt mer enn 25 000.
  3. Sesongen blei helt greit til tross for at jaktprøvene ikke gikk som planlagt. Første jaktprøven blei to førstepris, andre jaktprøven ett andrepris og fikk bryte grunnet steinhard skare og tredje jaktprøven blei ikke noe me fordi vi hadde allt for mye snø. Hvis jeg ikke missminner meg trur jeg at det blei skutt 19 rådyr for bikkja og jeg skjøt ikring halvparten sjølv.
  4. Torde ikke la ho jakte igår ha ho løper. La ho løs idag og fikk skutt 3 rådyr.
  5. Her i Sverige har vi fortsatt en måned igjen. Dessverre har vi hatt mye snø i år så det har hvert vanskelig at jakte her hjemme. Heldig nok har jeg mulighet at reise sør øver og jakte hos min far så det har blitt mye jakt denne sesong uansett. Dessverre ikke så mye skutt for bikkja som jeg håpet på, trur det er blitt 10-12 rådyr før ho. Hadde en sinnsykt helg i oktober, da skjøt vi 21 rådyr på 3 dager. Gikk første jaktprov med bikkja i begynnelsen av december og det gikk veldig bra. Nå håper jeg på at det går like bra på de to prøvene jeg boket i januari så hon kan bli ferdig champion denne sesong.
  6. Ska fokusere på at bli klar med chamionatet denne sesong så får jeg se hva neste byr på. Men det hadde hvert veldig gøy at prøve jakte hjort med ho neste sesong
  7. Er det lov at jakte rådyr med hund 1 september og?
  8. Må finne ett sted at jakte hjort på vestlandet. Vi får ikke jakte hjort og rådyr før 1 oktober i Sverige
  9. Min basset har jaktet hjort og dåhjort i Sverige. Men på de plasser jeg jakter er det 10 rådyr per hjort så de blir mest rådyrjakt. Hadde hvert skikkelig gøy at få muligheten at komme til Vestlandet og prøve jakte hjort. Fra når er det lov at bruka bikkja på hjortejakt?
  10. Er det noen som jakter hjort med losende hund på vestlandet? Hva er deres erfaringer? Jeg bodde i Bergen for 10-12 år siden og savner jakta veldig mye og hade synts det hva gøy at få sjansen at prøve min basset på hjort i fjell. Emil
×
×
  • Create New...